CHP’den ‘havuz medyası’na yalanlama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), ‘havuz medyası’ diye tabir edilen bir gazetede dün yer alan CHP’nin Yurtdışı İlişkiler Koordinatörü olan Milletvekili Durdu Özbolat’ın, görevi nedeniyle partiyi hortumladığını öne süren haberi yalanladı.CHP...

Google Haberlere Abone ol
CHP’den ‘havuz medyası’na yalanlama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), ‘havuz medyası’ diye tabir edilen bir gazetede dün yer alan CHP’nin Yurtdışı İlişkiler Koordinatörü olan Milletvekili Durdu Özbolat’ın, görevi nedeniyle partiyi hortumladığını öne süren haberi yalanladı.

CHP genel merkezinden yapılan yazılı açıklamada, ‘“Uyarıyoruz, CHP milletvekilleri, havuzdan beslenen gazetecilere benzemezler ve CHP’ye yönelik her yalanın, hukuksuzluğun hesabını sorarız.” denilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

“Yandaş medyanın ağır ağabeyliğine soyundukça özgül ağırlığından kaybeden ve giderek okunmaz hale gelen bir gazete, 30 Haziran günlü sayısında bu kez CHP’nin Yurtdışı İlişkiler Koordinatörü olan milletvekillimizi Durdu Özbolat’ı töhmet altında bırakarak, O’nun görevi nedeniyle CHP’yi hortumladığını öne sürmüş. Her zaman olduğu gibi yalan haberlerine bir yalan haberi daha eklemiş. Herkes şunu çok iyi bilsin ki ne CHP medya havuzudur ne de CHP’nin, görev gereği Türkiye’yi dolaşan veya yurt dışına giden milletvekilleri medya havuzundan beslenen gazetecilerdir. Milletvekillerimiz CHP’yi hortumlamak, CHP’den rant elde etmek bir yana, maddi manevi tüm olanaklarıyla partilerine hizmet etmektedirler.”

“HAVUZDAN BESLENMEYE ALIŞIK OLANLARDAN HESAP SORULACAKTIR”

Açıklamanın sonunda, “Bir telefonla ‘Gönder 2 milyon, maaşları ödeyemedik’ diye devlet bankasını medya havuzuna bağlayanlar, CHP’ye laf söylerken veya iftira atarken iyi düşünmelidirler.” Çünkü biz onların havuzlarının nasıl ve kimler tarafından doldurulduğunu çok iyi biliyoruz ve hukuku ne kadar bay pass ettirirlerse ettirsinler günü geldiğinde de hesabını soracağız. Elbette bu yalan haberle ilgili olarak da gerekli hukuki girişimlerde bulunulacak ve havuzdan beslenmeye alışık olanlardan hesap sorulacaktır.” denildi.

CİHAN

Yorumlar