CHP, Şamil Tayyar için 5 kuruşluk icra takibi başlattı

CHP, AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar için 5 kuruşluk icra takibi başlattı. Rasim Ozan Kütahyalı’da 8 bin liraya mahkum edildi. CHP’den yapılan açıklamada, Twitter hesabından yaptığı gönderilerde CHP’nin Alman derin devleti ile irtibatta...

Google Haberlere Abone ol
CHP, Şamil Tayyar için 5 kuruşluk icra takibi başlattı

CHP, AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar için 5 kuruşluk icra takibi başlattı. Rasim Ozan Kütahyalı’da 8 bin liraya mahkum edildi.

CHP’den yapılan açıklamada, Twitter hesabından yaptığı gönderilerde CHP’nin Alman derin devleti ile irtibatta olduğunu, Suriye İstihbaratı El Muhaberat ile bağlantısı bulunduğunu öne süren, CHP milletvekilleriyle CHP’liler hakkında DHKP-C’li diyen Şamil Tayyar hakkında 5 kuruşluk tazminat davası açıldığı belirtildi. CHP Avukatlarından Celal Çelik ile Tayyar’ın avukatının hazır bulunduğu Ankara 18. Asliye Hukuk Mahkemesi’ndeki davada Şamil Tayyar asılsız iddia ve maksatlı suçlamaları nedeniyle 5 kuruş tazminat davası kabul edildi.

Avukat Celal Çelik kabul edilen 5 kuruşluk davayla ilgili bilgi verirken, “Davamız kabul edilmiştir. Davada kabul edilen bedel olan 0,05 kuruş alacak için Ankara 8. İcra Müdürlüğü’nün 2014/9709 E. sayılı dosyası ile icra takibi başlatılmıştır.” dedi.

Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP’ye hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı hakkında da tazminat davası açıldı. Avukat Celal Çelik Ankara 23.Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan tazminat davasının karara bağlandığını ve yargıcın suçunu sabit görerek Kütahyalı’yı 8 bin lira tazminat ödemeye mahkum ettiğini açıkladı.

CİHAN

Yorumlar