CHP İzmir İl yönetimi. Kılıçdaroğlu'nun yapacağı ziyareti görüştü

CHP İzmir İl Başkanlığı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6 Şubat 2014 Perşembe günü yapacağı ziyaretin planlaması için toplandı.

Google Haberlere Abone ol
CHP İzmir İl yönetimi. Kılıçdaroğlu'nun yapacağı ziyareti görüştü

CHP İzmir İl Başkanlığı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6 Şubat 2014 Perşembe günü yapacağı ziyaretin planlaması için toplandı. Salı günleri düzenlenen, il başkanı ile yardımcılarından oluşan divan kurulunun toplantısının ana gündem maddesi Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyareti oluştururken yerel seçim çalışmaları da değerlendirildi.

Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Ali Engin, “İzmir’e seçim için gelen misafirlerimiz var. Onları en iyi şekilde ağırlayıp 30 Mart sonrası tekrar memleketlerine uğurlayacağız.” dedi. Kılıçdaroğlu’nun programıyla ilgili olarak da şunları söyledi: “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştireceği programa son şeklini vermek amacıyla biraraya geldik. Yapılacak bu ziyaret bizim için çok önemli, çünkü hem sayın genel başkanımızı ağırlayacak olmanın coşkusunu hem de Büyükşehir Belediyemiz'in İzmir’e ve çevreye yaptığı büyük bir yatırımın açılışını gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşayacağız. Öyle ki Büyükşehir Belediye Başkanımız ve bu dönemdeki adayımız olan Aziz Kocaoğlu, tüm Türkiye’de çevreye, altyapıya en büyük yatırımları gerçekleştirmiş başkan. AK Parti iktidarının İzmir’e gerçekleştirmediği bütün çevre yatırımlarını, İzmir Büyükşehir Belediyemiz kendi imkanlarıyla gerçekleştirdi.”

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun programının netleştiğini belirten İl Başkanı Engin, “Sayın Genel Başkanımız, İzmir de önce Çiğli Sasalı Çamur Çürütme ve Kurutma Tesisi'nin açılışını gerçekleştirecek. Ardından İzmir Ticaret Odası'nın düzenleyeceği özel meclis toplantısına katılacak ve onuruna düzenlenen yemeğin ardından İzmir’den ayrılacak.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar