CHP Genel Başkan Yardımcısı Güneş: Savcı değişti Bilal Erdoğan ifadeye gitti

17 Aralık'ta ortaya çıkarılan yolsuz iddialarının üzerine gidilmeyişine tepkiler dinmiyor.

Google Haberlere Abone ol
CHP Genel Başkan Yardımcısı Güneş: Savcı değişti Bilal Erdoğan ifadeye gitti

17 Aralık'ta ortaya çıkarılan yolsuz iddialarının üzerine gidilmeyişine tepkiler dinmiyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, Kars'ta soruşturma kapsamında ifadeye çağrılan Başbakan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın savcılar değiştirildikten sonra ifadeye gönderilmesini eleştirdi.

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Güneş, partilerinde Genel Başkanlarının evladının bu tür iddialarla savcı tarafından çağrılmayacağını, bir bahaneyle çağrılsa da anlı ak başı dik olduğu için koşa koşa ifade vermeye gideceğini söyledi.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ı ise savcının çağırdığını ama bir aya gidemediğini ve babasının arabasında dolandığını aktaran Güneş, "Şimdi soruyorum, her hangi birinizi savcı çağırsa bir ay sağa sola kaçar mısınız? Aman bir an önce gidiyim de ifade vereyim mi dersiniz? Başbakan senin çocuğun savcıya niye gitmedi? Çünkü senin çocuğunun saklayacağı bir şey vardı. Peki, senin çocuğun onu çağıran savcıya mı gitti? Yo başka savcıya gitti. Niye? Çünkü senin baban yani Başbakan sen o savcıyı değiştirdin de çocuğunu öyle yolladın." dedi. CİHAN

Yorumlar