CHP Bursa Teşkilatı bayramlaşmada bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Teşkilatı, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Partililere seslenen İl Başkanı Metin Çelik, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek verilmesini istedi....

Google Haberlere Abone ol
CHP Bursa Teşkilatı bayramlaşmada bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Teşkilatı, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Partililere seslenen İl Başkanı Metin Çelik, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek verilmesini istedi.

Özgen Çay Bahçesi’nde düzenlenen bayramlaşmaya, milletvekilleri Sena Kaleli, Turhan Tayan, İlhan Demiröz, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, eski milletvekilleri, eski PM üyeleri, eski il başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan’ı eleştiren İl Başkanı Çelik, Erdoğan’ın başbakanlığında Mehmetçik’in başına çuval geçirildiğini, uçağın düşürüldüğünü, Türk bayrağının indirildiğini, konsolosluğun işgal edildiğini hatırlattı.

    Muhalefet partilerinin Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na desteklerini yineleyen Çelik, dünya çapında saygınlığı olan İhsanoğlu’nun sicilinde sıfırlanacak ne ‘ayak kokusu’, ne de ‘ayakkabı kutucuklarının’ olmadığını, siyasete, ticarete, paraya, pula, menfaate ilişkilerine bulaşmadığının altını çizdi.

    Aday belirleme konusunda siyasal uzlaşı ve demokratik kültürün en güzel örneğini veren CHP’lilerin, kendi içinde ayrışmayı, tartışmayı bir kenara bırakarak sevgi, saygı ve barışı egemen kılması gerektiğine değinen Çelik, "Unutmayalım ki, bu aynı zamanda bir rejim seçimidir. Çöken rejim ve çöken devlet altında sadece yüzsüzler, namussuzlar, hırsızlar kalmaz! Bu duruma seyirci kalanlar da enkaz altında can verir." dedi. CİHAN

Yorumlar