CHP, Bakan Ala’ya 'satın alınan biber gazı tür ve miktarlarını' sordu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, İçişleri Bakanı’na “1 Ocak 2014-28 Nisan 2014 tarihleri arasında Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından satın alınan her türden biber gazı miktarı ne kadardır?” diye sordu.İçişleri Bakanı...

Google Haberlere Abone ol
CHP, Bakan Ala’ya 'satın alınan biber gazı tür ve miktarlarını' sordu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, İçişleri Bakanı’na “1 Ocak 2014-28 Nisan 2014 tarihleri arasında Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından satın alınan her türden biber gazı miktarı ne kadardır?” diye sordu.

İçişleri Bakanı Efkan Ala tarafından yazılı olarak cevaplandırılması talebiyle TBMM Başkanlığı’na soru önergesi veren Sezgin Tanrıkulu, şu soruları yöneltti:

“1 Ocak 2014-28 Nisan 2014 tarihleri arasında Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından satın alınan her türden biber gazı miktarı ne kadardır?

Satın alınan biber gazları için yapılan harcama tutarı ne kadardır?

1 Ocak 2014-28 Nisan 2014 tarihleri arasında 9304 kodu ile tanımlanan biber gazı ürünlerinin toplam ithalat miktarı ve tutarı ne kadardır?

Birleşik Güvenlik Sistemleri Gayrimenkul Emlak Müşavirlik Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Ltd Şti. ile Elsint Savunma ve Teknoloji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin 1 Ocak 2013–28 Nisan 2014 tarihleri arasında ithal ettiği 9304 kodu ile tanımlanan biber gazı ürünlerinin miktarı ne kadardır?

Birleşik Güvenlik Sistemleri Gayrimenkul Emlak Müşavirlik Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Ltd Şti. ile Elsint Savunma ve Teknoloji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin 2013 ve 2014 yıllarındaki ortaklık yapıları nedir?

Birleşik Güvenlik Sistemleri Gayrimenkul Emlak Müşavirlik Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Ltd Sti. ile Elsint Savunma ve Teknoloji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin 2013 ve 2014 yıllarındaki genel kurul ve yönetim kurulları kimlerden oluşmaktadır?

Elsint Savunma ve Teknoloji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin biber gazı üreticisi Condor Non-lethal Technologies firmasının Türkiye temsilcisi olduğu iddiası doğru mudur?

Daekwang Chemical Co., Ltd. (Güney Kore), Endereço Condor e Welser Itage (Brezilya) biber gazı üreticisi şirketlerin Türkiye temsilciliklerini yapan şirketler hangileridir?

Türkiye temsilcisi şirketlerin 2013 ve 2014 yıllarındaki ortaklık yapıları nedir?” CİHAN

Yorumlar