CHP Antalya İl Başkanı Kök: Başka partiden adaylık, Evcilmen'e yakışmaz

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'in bir kez daha partilerinden aday gösterilmemesi ve ardından gelişen olaylarla ilgili değerlendirmede bulundu.

Google Haberlere Abone ol
CHP Antalya İl Başkanı Kök: Başka partiden adaylık, Evcilmen'e yakışmaz

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'in bir kez daha partilerinden aday gösterilmemesi ve ardından gelişen olaylarla ilgili değerlendirmede bulundu. Kök, bir başka partiden aday olmasını ise Evcilmen'e yakıştırmayacağını söyledi.

Evcilmen'in yeniden aday yapılmamasının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun takdiri olduğunu ifade eden Devrim Kök, "Siyasi partilerde seçim dönemlerinde bu tür şeyler olabilir. Elbette herkesin gönlünden aday olmak geçer ama siyasi partilerin kendi iç işleyişi vardır, tüzüğü vardır. Bunun en tepesindeki yetki de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'ndadır. Kendi takdirleridir. Genel Başkanımız neyi takdir ettiyse biz onun arkasında oluruz. Partimiz için ne gerekiyorsa çalışmaya devam ederiz." açıklamasında bulundu.

Süleyman Evcilmen'in aday gösterilmemesinden sonra gelişen olaylarla ve yapılan eylemlerle ilgili de konuşan Kök, "Bütün siyasi partilerde bu tür şeyler seçim dönemlerinde olur. Bu dönemler beklentilerin en yüksek olduğu dönemlerdir. Beklentilerine cevap bulamayan arkadaşlar, çevresindeki insanlar zaman zaman duygularıyla hareket edebilirler. Bu dönemde duygularıyla hareket eden arkadaşlarımızı olacaktır ama CHP'ye zarar vermez. CHP her zamanki gibi Antalay'ad başarılı şekilde yoluna devam eder." diye konuştu.

Evcilmen'in bir başka partiden aday olacağı iddiasının konuşulduğunu söyleyen Kök, kendilerine istifasıyla ilgili ulaşan bir evrak olmadığını belirterek, "Açıkçası Süleyman Evcilmen'e böyle bir şeyi yakıştırmayız." dedi.
CİHAN

Yorumlar