CHP, 81 ilde görüntülü telekonferans sistemine geçti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 81 ilde görüntülü telekonferans sistemine geçti. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Voice IP (görüntülü telekonferans) sistemi ile 81 il başkanı ile 24 saat online iletişim halinde olunacağını, Türkiye’nin...

Google Haberlere Abone ol
CHP, 81 ilde görüntülü telekonferans sistemine geçti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 81 ilde görüntülü telekonferans sistemine geçti. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Voice IP (görüntülü telekonferans) sistemi ile 81 il başkanı ile 24 saat online iletişim halinde olunacağını, Türkiye’nin her ilindeki olayların anında görüntülenerek Cumhuriyet Halk Partisi'nin haber ajansı gibi yurttaşları bilgilendireceğini söyledi.

Örgütlerle iletişimi hızlandırmak ve daha etkin hale getirmek için görüntülü telekonferans sistemi kurduklarını dile getiren Tekin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcıları ve 81 il başkanının makamlarına kurulacak olan voice IP sistemi ile Genel Merkez – CHP örgütü iletişimini hızlandırmayı hedeflediklerini kaydetti.

Bu sistemi 81 il örgütünün tamamına uyguladıklarını ifade eden Tekin, şöyle devam etti: "Genel başkanımızın makamına da evine de sistemi kuracağız. Böylece Türkiye’deki tüm illerde 7 gün 24 saat, gelişen olaylar ile ilgili anlık bilgi alma, müdahale etme ve yönlendirme şansımız olacak. Akıllı telefon ve tabletlere de entegre olan bu sistem ile örgütümüz haber ajansı gibi hizmet vererek, bölgelerde yaşanan her gelişmeyi anlık olarak basına ve yurttaşlarımıza görüntülü olarak duyuracaktır."

Gazetecilere yaptığı sunumda, sistemi çalıştırarak pilot bölge olarak belirlenen İstanbul ve Bursa ile görüntülü telekonferans bağlantısı gerçekleştiren Tekin, il yöneticilerine cumhurbaşkanlığı seçimi ve çatı aday konusunda bölgelerindeki yansımaların ne yönde olduğunu sorarak bilgi aldı.

Sisteminin önümüzdeki günlerde tam anlamıyla hayata geçeceğini anlatan Gürsel Tekin, gerek genel merkezin il başkanlıklarıyla, gerekse il başkanlarının ve CHP örgütünün birbiri ile sürekli diyalog halinde olarak örgüt içi iletişimi güçlendireceği ve kamuoyuna canlı haber verme konusunda CHP’nin haber ajansı gibi çalışacağını söyledi.

CİHAN

Yorumlar