Çetinkaya: Alnımızın teriyle geldik, ayakkabı kutularından çıkanlarla değil

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Erhan Çetinkaya, Muğla’nın Bodrum ilçesinde Gençlik Kolları tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Çetinkaya: Alnımızın teriyle geldik, ayakkabı kutularından çıkanlarla değil

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Erhan Çetinkaya, Muğla’nın Bodrum ilçesinde Gençlik Kolları tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Burada yaptığı konuşmada, iddialı olduklarını ve partilerine güvendiklerini belirterek, "CHP, 90 yıldır alnının teriyle, halkın gücü ve emeğiyle bir yerlere gelmiştir; yatak odalarındaki ayakkabı kutularından çıkan dört buçuk, beş milyon dolarlarla değil. Muğla’ya ve Bodrum’a geliş amacımız, gençlik olarak yerel seçimlere hazır olduğumuzu göstermek." dedi.

Birkaç gün önceki "Bodrum Gençlik Kolları Gençlerle Buluşuyor" etkinliğine de katıldığını ifade eden Çetinkaya, "Arkadaşlarımızın o heyecanına, o müthiş emeklerine ortak olduk, şahit olduk ve çok mutlu olduk. Muğla Gençlik Kolları ile birlikte bugün Muğla’daydık. Muğla’da yolsuzluklarla ilgili bir basın açıklaması yaptık, daha sonra belediye ziyaretinde bulunduk. Akabinde tekrar Bodrum Gençlik Kollarımız'la birlikte yerel seçimler öncesi bir toplantı yapacağız. Buradan tüm Türkiye’ye, Bodrum’a ve Muğla bölgesine seslenmek istiyoruz. Biz iddialıyız. CHP, Bodrum’da büyük bir fark atarak Türkiye’de gündeme oturacak bir seçim sonucuyla zaferle çıkacaktır buradan." şeklinde konuştu.

Toplantıya CHP Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Mahir Akgül, Bodrum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emrah Kaplan, Gençlik Kolları belde başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. CİHAN

Yorumlar