Cemil Çiçek o iddiaları yalanladı!

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, dört eski bakanla ilgili söylediği iddia edilen sözleri yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
Cemil Çiçek o iddiaları yalanladı!

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 17-25 Aralık sürecinde dört eski bakanla ilgili "Bu davadan yırtamazlar, deliller sağlam" tarzı ile bir ifadesinin olmadığını belirterek, "Bunlar tam olarak dedikoduya dayalı ve esastan mahrum bir kısım değerlendirmelerdir. Bu iddiaları reddediyorum" dedi.

Çiçek AA muhabirine yaptığı izahatda, 17-25 Aralık süreciyle ilgili şekilde dosyanın içeriği hakkında kendisinin izahatda olduğu anlamında bugün kimi gazetelerde haberlerin yer aldığını anımsattı. "Bu davadan yırtamazlar, deliller sağlam" bunun şeklinde kendisine ilişkin olmayan ve kendisi vasıtası ile sarfedilmemiş sözlerin bir iddiaya mesnet yapılmaya çalışıldığını vurgulayan Çiçek, şöyle konuştu:

"Ben bu süreçle ilgili şekilde sürecin içeriğiyle ilgili hiç bir izahat yapmadım. Sadece "Yüce Divan'a gitmezlerse ne olur?" sorusuna, "Bu tyükselişma konusu olur"cümlemin dışında bu davayla ilgili benim bir izahat ya da herhangi bir yerde "bu davadan yırtamazlar, deliller sağlam" tarzı ile bir ifadem olmamıştır. Bunlar tam olarak dedikoduya dayalı ve esastan mahrum bir kısım değerlendirmelerdir. Bu iddiaları reddediyorum."

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar