Çavuşoğlu:"Milletimizin verdiği mesajı aldık"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti Genel Merkezi'ne gelişinde açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Ak Parti olarak da biz bu seçimde milletimizin verdiği kararı, mesajı aldık. Seçim sonuçlarından en çok kim memnun, yurt dışındaki memnun. Yurt dışında çıkan haberlere ve manşetlere baktığınız zaman şuandaki Türkiye'nin durumundan kimin çok sevindiğini görebiliriz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Çavuşoğlu:"Milletimizin verdiği mesajı aldık"
Çavuşoğlu, her zaman sandıktan yana olduklarını, milletin kararına saygı duyduklarını belirterek, "Karar milletimizindir, söz milletimizindir. Ak Parti olarak da milletimiz bize hangi görevi verirse o görevi en iyi şekilde yerine getirdik. Bundan sonrada milletimizin verdiği görevi demokrasi içerisinde en iyi şekilde yerine getireceğiz, yürümeye devam edeceğiz" dedi.
"SEÇİM SONUÇLARINDAN EN ÇOK YURT DIŞINDAKİ MEMNUN"
Seçim sonuçlarından en çok yurt dışının memnun olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Seçim sonuçlarından en çok kim memnun, yurt dışındaki memnun. Yurt dışında çıkan haberlere ve manşetlere baktığınız zaman şuandaki Türkiye'nin durumundan kimin çok sevindiğini görebiliriz" diye konuştu.
"AK PARTİ OLARAK DA BİZ BU SEÇİMDE MİLLETİMİZİN VERDİĞİ KARARI, MESAJI ALDIK"
Bir gazetecinin, "Bu fotoğrafı nasıl görüyorsunuz, millet bir mesaj verdi" diye sorması üzerine ise Çavuşoğlu, "Bu demokrasidir. Millet tercihini yapmıştır. Milletin verdiği mesaj tüm siyasi partiler tarafından alınmalıdır. Herkes bu sorumluluk içinde davranmalıdır. AK Parti her zaman böyle davranmıştır. Ak Parti olarak da biz bu seçimde milletimizin verdiği kararı, mesajı aldık. Biraz sonra Bakanlarımız ve MKYK üyelerimizle değerlendirmeleri yapacağız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar