Canlı yayında ortalık karıştı

Habertürk'te yayınlayan bir programa telefonla katılan HDP İstanbul milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Ak Parti Ankara milletvekili Bülent Gedikli'ye "konuşma lan" diye bağırdı.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayında ortalık karıştı
Haberturk televizyonunda bir programa katılan Ak Parti Ankara milletvekili Bülent Gedikli HDP ile iligi açıklamalarda bulunurken, programa HDP İstanbul milletvekili Sırrı Süreyya Önder katıldı.
Gedikli'ye iddialarını ispatlaması için bazı sorular soran Önder, telefonla katıldığı canlı yayında sinirlerine hakim olamayarak, Bülent Gedikli'ye "konuşma lan" diye bağırdı.
Bülent Gedikli'nin, HDP ,seçim öncesi  kendilerine oy vermesi için halka baskı yaptığını söylemesinin ardından canlı yayına katılan Önder, Gedikli'ye cevaplaması için bazı sorular sordu. 
Canlı yayına bağlanan Önder, "Biraz önce Sayın Gedikli, partimizin belli insanlara baskı uyguladığını ve benzeri bir takım iddiaları ortaya attı. Peki ben şimdi soruyorum sorumlu bir siyasetçi olarak suç duyurusunda bulunmuşlar mı?" dedi ve cevap bekledi.
AK Partili Gedikli'nin "Karşılıklı konuşmamı olacak" demesini bitirmeden Sırrı Süreyya Önder, "Neyi varmış karşılıklı konuşmanın" diye araya girdi ve "Üfürmek kolay. İftira kolay...Bana cevap ver" diye sesini yükseltti.

Önder'in bu çıkışına Gedikli, "Üfüren de iftiracı da sensin. Sen Meclis'te de böyleydin. Sen böyle olursan senin tabanın ne yapar?" diye karşılık verdi.

Bunun üzerine sinirlerine hakim olamayan Sırrı Süreyya Önder, Gedikli'ye konuşma lan diye bağırdı.

Program sunucularının araya girmesinin ardından Önder telefondan alınarak programa devam edildi.

Yorumlar