Çağlayan: Mersin belediyenin yaptığı zulümden kurtulmak istiyor

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, "Mersin zulümden ve belediyenin yapmış olduğu kötü yönetimden kurtulmak istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Çağlayan: Mersin belediyenin yaptığı zulümden kurtulmak istiyor

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, "Mersin zulümden ve belediyenin yapmış olduğu kötü yönetimden kurtulmak istiyor. 30 Mart akşamı Mersin AK Partili kadroların olacak." dedi.

Bakan Çağlayan, Büyükşehir Belediye başkanı adayı Mustafa Sever'in tanıtımı için Mersin'e geldi. Sever ile birlikte otoban Gözne gişelerinde karşılanan Çağlayan daha sonra seçim otobüsüne binerek araç konvoyları eşliğinde şehir turu attı.

Daha sonra Çağlayan ve Sever toplantının yapılacağı fuar alanına geldi. Çağlayan, alana girişi sırasında yaşanan izdiham nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı. Burada partilere hitap eden Çağlayan zulüm olarak nitelendirdiği belediye yönetiminden Mersin'in artık kurtulmak istediğini söyledi.

30 Mart akşamı Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Ak Partili kadroların olacağını söyleyen Çağlayan,
"Bu güne kadar her ne yaptı isek bundan sonra ne yapacaksak önce bun memleketin teminatı olan çocuklarımız için yapacağız. sonra gençlerimiz için ve memleketimizin gelişmesi için yapacağız." diye konuştu.

AK Parti'nin bütün Türkiye'nin 76 milyonun partisi olduğunu vurgulayan Çağlayan şöyle devam etti: "Yola çıkarken söyledik bu ülkenin Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Alevisi, Sünni herkes bu ülkenin asli unsurlarıdır. Hiç birinin diğerine göre bir farkı bir önceliği yoktur. Biz yaradılanı Yaradandan ötürü seviyoruz. İster Türk olsun, Kürt olsun, Arap olsun, Laz olsun, Çerkez olsun, Alevi olsun, Sünni olsun her ne olursa olsun yeter ki bu ülkenin birliğinden beraberliğinden bölünmez bütünlüğünden devletinin ve milletinin şanlı şerefli ay yıldızlı bayrağından yana olsun. Herkes bizim kardeşimizdir. Bunların hepsinin bizim başımız üzerinde yeri var."

Konuşmasının ardından Çağlayan, Sever'i sahneye davet ederek il ve ilçe başkanları ile el ele tutuşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

    Mersin Büyükşehir Belediye başkanı adayı Mustafa Sever de 30 Mart'ta büyükşehiri alarak AK Partili hizmet anlayışı ile Mersinlileri buluşturacaklarını kaydetti. CİHAN

Yorumlar