Büyükataman: MHP üzerine operasyon yapılmasına müsaade etmeyeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, yerel seçim sonuçlarının sağda ikinci parti olan MHP’nin iktidarın tek alternatifi olduğunu gösterdiğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Büyükataman: MHP üzerine operasyon yapılmasına müsaade etmeyeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, yerel seçim sonuçlarının sağda ikinci parti olan MHP’nin iktidarın tek alternatifi olduğunu gösterdiğini belirtti. Devlet Bahçeli’nin çağrılarının vatandaş nezdinde karşılık bulduğuna değinen Büyükataman, MHP üzerinde oyun oynanmasına müsaade etmeyeceklerini kaydetti. Büyükataman, "Milliyetçi Hareket üzerinde hesabı olanların bir algı yönetimiyle başarısız gibi gösterme gayretine ve MHP’ye bir operasyon yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, yerel seçim sonuçları ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurulduğu günden bu yana millet eksenli siyaset yapan ve Türk Milleti’nin bütün kararlarını siyasetinin merkezine koyan bir parti olduğunu söyleyen Büyükataman, "Bu hareket, Türk'ün yüzyıla damgasını vuracağı günlere doğru kırk beş yıl önce başlatılan bir yürüyüşün adıdır. Bu yürüyüş; yufka yüreklilerle çetin yolların aşılmayacağını bilenlerin onurlu ve kararlı yolculuğunun tanımıdır. Bu yolculuk, vatanımızın insanına, toprağına, havasına, suyuna, dününe, bugününe ve geleceğine sahip çıkanların tarihidir." dedi.

2014 Mahalli İdareler Seçimleri'nden alınan neticenin küçümsenmemesi gerektiğini ifade eden Büyükataman, tek başına iktidar hedefinde olan MHP’nin alınan sonucun nihai hedef olmadığına değindi. Büyükataman, "Ancak alınan netice katiyen bir başarısızlık değildir. Kesin olmayan sonuçlara göre partimiz Türkiye genelinde Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisinde yüzde 18,41 yani 7.878.843 oy alarak bir önceki seçimlere göre oyunu ciddi oranda yükseltmiştir. Sağda ikinci parti olan MHP iktidarın tek alternatifi olduğunu göstermiş, Sayın Genel Başkanımızın çağrıları vatandaş nezdinde karşılık bulmuştur." açıklamasında bulundu.

Milliyetçi Hareket üzerinde hesabı olanların bir algı yönetimiyle başarısız gibi gösterme gayretine ve MHP’ye bir operasyon yapılmasına asla müsaade etmeyeceklerine dikkat çeken Büyükataman şöyle devem etti: "Ellerinde bozgunculuk tamtamlarıyla bekleyenlerin hevesleri kursaklarında kalmış, ancak son bir çırpınışla MHP’yi başarısız gösterip, MHP’yi şekillendirme gayretine girmişlerdir. Başta Başbakan olmak üzere, AKP yöneticileri birbiriyle yarışırcasına açıklamalar yapmakta, partilerindeki bariz oy düşüşünü gizlemek adına MHP üzerine yorumlar yapmaktadırlar. Buna izin vermeyeceğiz."
CİHAN

Yorumlar