‘Bu milletin hazinesine el uzatanın Allah belasını versin’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, “Kim ki; bu milletin kuruşuna, fakirin, fukaranın hazinesine el uzatır.

Google Haberlere Abone ol
‘Bu milletin hazinesine el uzatanın Allah belasını versin’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, “Kim ki; bu milletin kuruşuna, fakirin, fukaranın hazinesine el uzatır. Allah onun belasını versin. Ama suçu yoksa karalamak adına, iftira edenlere de aynen karşılığını versin.” dedi.

Göreve geldiklerinde; yasaklarla mücadele, yoksullukla mücadele, yolsuzlukla mücadele edeceklerini söylediklerin hatırlatan Salih Kapusuz, “Bizim kimseyi kollamak ve korumak gibi lüksümüz yok. Ama birileri silahı dayamış, kafasına sıkmak üzere tehdit altında tutuyorsa, orada onun tedbirini almakta yönetimin görevidir. İşte 17 Aralık bu hükümetin kafasına silah dayamaktır. Gerekçe neymiş, yolsuzluk.” diye konuştu.

Kapusuz, Ankara’nın Polatlı ilçesinde partisi tarafından düzenlenen yemekte sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

Güldeste Konak'ta düzenlenen yemeğe, AK Parti Belediye başkanı adayı Yakup Çelik, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Yönetim Kurulu Merkez Birliği Başkanı İlhami Teke, Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ertuğrul Kıymaz, Polatlı Ticaret Borsa Başkanı Yahya Toplu, Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sarıkaya, vakıf, dernek temsilcileri ile partililer katıldı.

30 Mart’ın yerel seçim olmaktan çıktığını, genel seçimden öte gittiğini anlatan Salih Kapusuz, Türkiye’nin geleceğine karar vereceğini söyledi.

Kapusuz, “Bu milletin dediğimi olacak. Birtakım kirli ittifakın içerisine girmişler mi? Dışarıyla da irtibatlı olan talepler mi bu millet karşısında yer bulacak. Elbette biz Yakup beyin, Melih beyin kazanması istiyoruz. Hükümetimizin bu anda hizmete devam etmesini istiyoruz. Ama unutmayalım ki, bundan daha önemli olan Türkiye’nin geleceğidir. Bu memleketin istikrarıdır. Bu memlekette ki, güvendir. Gayret gösterdik, Türkiye’nin imajını zirveye çıkardık. Bugün faizler yükseldi, dolar yükseldi, yatırımcılar Türkiye’ye istediğimiz anlamda cazibe merkezi olarak henüz daha sıcak bakmıyorlar. Tahrip olan görüntüleri düzeltmek gibi bir sorumluluğumuz var. Onun için, hata yapanlar olabilir. İhanet edenler, olabilir. Ama unutmamak lazım. Bu yaşadığımız ülke adeta bir gemiye benzetirsek hepimizin ülkesidir.” diye konuştu.



CİHAN

Yorumlar