Bekaroğlu'na tepki gösteren şahıs, gergin anlar oluşturdu

Eski Rize Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu'nun Saadet Partisi'nden Rize Belediye başkan adaylığını açıkladığı miting sırasında, Ü.

Google Haberlere Abone ol
Bekaroğlu'na tepki gösteren şahıs, gergin anlar oluşturdu

Eski Rize Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu'nun Saadet Partisi'nden Rize Belediye başkan adaylığını açıkladığı miting sırasında, Ü.Y. adlı bir kişi, "Başbakan'ı kimse yıkamaz, Bekaroğlu git buradan" diye bağırınca, gergin anlar yaşandı.

Bekaroğlu, konuşmasını sürdürdüğü sırada adının Ü.Y. olduğu öğrenilen bir kişi motosikleti ile alana geldi, "Başbakan'ın memleketinde konuşma yapıyorlar, yalandan konuşmayın. Başbakan'ı kimse yıkamaz, Bekaroğlu git buradan" diye bağırdı. Kalabalığın üzerine yürüdüğü protestocu, polis tarafından gözaltına alınarak polis aracına götürüldü. Bu sırada protestocuya tepki gösteren grupla polis arasında tartışma yaşandı.

Protestocunun gözaltına alınmasından sonra konuşmasını tamamlayan Bekaroğlu, yaşanan olayla ilgili gazetecilerin sorusunu cevaplarken şunları söyledi: "Başbakan'ın memleketi ama biz de bu memleketin insanıyız. Başbakan da gelecek herkes de gelecek. Kim ne yaptı bilmiyorum ama bir acizliktir. Öncelikle Başbakan'a hakaret etmiştir, bize değil. Bizim Başbakan'la bir sorunumuz yok. Rize'nin başbakan çıkarması güzel bir şeydir. Başbakan'la problemimiz yok. Ben kimseye hakaret etmedim, sövmedim, sövmem de. Biz Rize'yi konuşmaya geldik."

Daha önce Has Parti'de genel başkan yardımcılığı yapan Bekaroğlu, bağımsız oluşum olarak adlandırdığı bir yapı ile Saadet Partisi çatısı altında Rize Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. CİHAN

Yorumlar