BBP'li Çayır: Kişiler değişse de yalancılık, hukuksuzluk hala hüküm sürüyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Remzi Çayır, "Kişiler değişiyor, zaman değişiyor, partiler değişiyor.

Google Haberlere Abone ol
BBP'li Çayır: Kişiler değişse de yalancılık, hukuksuzluk hala hüküm sürüyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Remzi Çayır, "Kişiler değişiyor, zaman değişiyor, partiler değişiyor. Fakat yalancılık, hukuksuzluk hala hüküm sürüyor."dedi.

    Emekli Astsubay Derneği'ni ziyaret eden Remzi Çayır, "Türkiye ne yazık ki hak etmediği yöne doğru ilerliyor. Dur demek bizim elimizde… Canım ülkeme son 4-5 yılda yapılabilecek en büyük kötülükler yapıldı.” şeklinde konuştu. Çayır, bunun insana, Türkiye’ye yapılmış bir fenalık olduğunu vurguladı.

    "DOĞU'DAKİ ŞEHİRLER SÜRGÜN YERİ OLMAMALI"

    Doğu şehirlerinin bir sürgün yeri olmaması gerektiğini dile getiren Çayır, “Kürdü, Türkü, Çerkezi, Alevisi ve Sünnisi ile tüm insanları temsil ettiğini belirtti. Tüm görüşlere saygımız sonsuzdur insanların farklı fikir ve görüşte olması çıkmazı değil aksine zenginliğidir.” diye konuştu.

    Kendilerinin sadece belediyeyi değil siyasi sistemi de değiştirmeye geldiğini ifade eden Çayır, “Bize bu fırsatı verirseniz belediyeyi ayna meclislerimiz vasıtasıyla tüm halkımızla hep birlikte yöneteceğiz. Ben sizlere hesap veren bir belediyecilik vaat ediyorum. Biz halkın denetiminde yolumuza yürüyeceğiz. “ açıklamasını yaptı. CİHAN

Yorumlar