BBP’den Bitlis adayı açıklaması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, "Bitlis’te kendi adayımız, kendi amblemimizle seçimlere giriyoruz.

Google Haberlere Abone ol
BBP’den Bitlis adayı açıklaması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, "Bitlis’te kendi adayımız, kendi amblemimizle seçimlere giriyoruz.” dedi.

    Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bozok, bazı basın-yayın kuruluşları ve internet sitelerinde; 'Büyük Birlik Partisi Bitlis İl Başkanlığımızın da içinde olduğu 5 parti birleşerek Bitlis’te ortak aday çıkarılması kararı aldığı' haberinin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

    Söz konusu haberlerin, yanlış ve gerçeği yansıtmadığını ifade eden Bozok, “Sayın Genel Başkanımızın her zaman ve zeminde dile getirdiği 'Kendi adayımız, amblemimiz ve adımızla seçime gireceğiz.' sözüne gölge düşürmeye çalışmaktan öte bir şey değildir. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Bitlis de dâhil olmak üzere Anadolu’nun bütün il ve ilçelerinde Büyük Birlik Partisi olarak tek başımıza seçime gireceğimizi bir kez daha deklare eder, aziz milletimize ve bilhassa partimize gönül veren dava arkadaşlarımıza konunun hassasiyetine binaen arz olunur.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar