BBP: Topu taca atmayın, rüşvet aldınız mı buna cevap verin

BBP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, hükümetin yolsuzluk ve rüşvet iddialarında topu taca atarak gizlemeye çalıştığını, asıl bu iddialara cevap vermesi gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
BBP: Topu taca atmayın, rüşvet aldınız mı buna cevap verin

BBP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, hükümetin yolsuzluk ve rüşvet iddialarında topu taca atarak gizlemeye çalıştığını, asıl bu iddialara cevap vermesi gerektiğini söyledi. Artık her şeyi net konuşmanın zamanının geldiğini belirten Efe, “Hep topu taca atarak bir yerlere varılmayacağını artık Başbakan'ın da anlaması lazım. Her seferinde topu taca atıyor. Millete çalım atıyor bu Sayın Başbakan. Ben buradan açıkça soruyorum kendisine, bu hükümet, başta istifa eden bakanlar olmak üzere rüşvet aldınız mı, yolsuzluk yaptınız mı? Önce bunların cevabını vermeniz lazım. Eğer bunların cevabını verebiliyorsanız, kendiniz de inanıyorsanız buyurun hodri meydan.” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Bunların inine kadar gireceğiz.” şeklinde ifadeler kullandığını vurgulayan Genel Başkan Yardımcısı Efe, Hz. Muhammed (SAV)'in de Hira Dağı'nda bir inde, “Oku” vahyiyle İslamiyet’i yaymaya başladığını, Sevr isminde bir başka inde de gizlendiğini hatırlattı: “O in, Peygamber Efendimiz (SAV)'i koruyucu oldu ve İslâm'ın yayılmasına sebep olan bir indi. Burada ine girilmekte kastedilen nedir? İnde bulacağınız ya Kur'ân–ı Kerîm'dir, ya hadistir. Kitap bulursunuz, başka şey bulamazsınız Sayın Başbakan. Boşuna da kimse, 'İne gireceğiz, merkezine gireceğiz.' açıklaması yapmasın. Buyurun, elinizde her türlü imkan var, nereye girecekseniz girin, bulduklarınızı millete ifşa edin.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar