BBP: Mehmet Baransu ile sır ve gizemli konular konuşulmadı

Büyük Birlik Partisi (BBP), Mehmet Baransu ile yapılan görüşmenin içerisinde sır ve gizemli konuların olmadığını bildirdi.

Google Haberlere Abone ol
BBP: Mehmet Baransu ile sır ve gizemli konular konuşulmadı

Büyük Birlik Partisi (BBP), Mehmet Baransu ile yapılan görüşmenin içerisinde sır ve gizemli konuların olmadığını bildirdi.


BBP'den Taraf gazetesi muhabiri Mehmet Baransu’nun sosyal paylaşım sitesinden attığı mesajlar üzerine yazılı bir açıklama yapıldı.
Genel Başkan Mustafa Destici'nin Türkiye’deki her gazeteci, köşe yazarı ve fikir adamları ile görüşebileceğine yer verilen açıklamada,"Kimin ile görüşeceğine kendisi karar verir. Bunun için, kimseden ve bir yerlerden icazet almaz. Mehmet Baransu ile yaklaşık 5 ay önce bir görüşme yapılmıştır. Yapılan bu görüşme de sır olmayan ve içerisinde gizem barındırmayan konular konuşulmuştur.” ifadeleri kullanıldı.

Görüşmenin içeriğinin BDP’li bir belediye ile Kızılay’ın ortaklaşa Suriye için yardım toplama ve daha sonra bu toplanan yardımların PKK bayrakları ile Suriye tarafına gönderilmesi olayının BBP tarafından kamuoyu ile paylaşılması ve Destici'nin çeşitli televizyon programlarında dile getirmesi üzerine olduğu bilgisine yer verildi. Ayrıca, görüşmede konu olan görüntü ve fotoğraflar sadece Mehmet Baransu’ya değil, ondan önce Yeni Şafak Gazetesi ve tüm ajanslara da verildiği ifade edildi.

Açıklama şöyle devam etti: “Kızılay’ın PKK’ya yardım yaptığı ve bunun görüntülerinin verildiği söz konusu değildir. Görüşmede ne böyle bir söz söylenmiş ne de görüntü paylaşılmıştır. Bu tür haberlerle Genel Başkanımızı, camiamızı bir takım kavgaların içerisine çekmeye çalışanlar şunu bilmelidir ki; Büyük Birlik Partisi yapılmak istenen ve oynanan oyunların farkındadır. Hiç kimsenin tarafında ve karşısında değildir. Her zaman olduğu gibi bugünde, yarında doğruların yanında yer alacaktır. Bedeli ne olursa olsun yanlışında karşısında olacaktır.”

CİHAN

Yorumlar