BBP Lideri Destici: Adaletten ayrılanlar bunun hesabını verecek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından başta Hocaefendi olmak üzere camiaya yapılan ağır ithamların kabul edilemez olduğunu ve doğru bulmadığını belirterek, “Bırakın Başbakanı, normal bir vatand.

Google Haberlere Abone ol
BBP Lideri Destici: Adaletten ayrılanlar bunun hesabını verecek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından başta Hocaefendi olmak üzere camiaya yapılan ağır ithamların kabul edilemez olduğunu ve doğru bulmadığını belirterek, “Bırakın Başbakanı, normal bir vatandaşın bile bunları söylemesi doğru değil.” dedi. Descici, adaletten ayrılanların, adaleti uygulamayanların, karşısındakine adaletsiz davrananların bunun hesabını bir gün vereceğini vurguladı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 94 yerel televizyon kanalında aynı anda canlı olarak yayın yapan Cihan TV Network’un programlarından Anadolu’da Sabah’a konuk oldu. Gündeme ilişkin açıklamalar yapan Destici, başta Başbakan Erdoğan olmak üzere; bu ülkeye ve dünyaya güzel hizmetler götüren bir hareketi karalamaya yönelik sözler sarf edenlerin, zaman gelecek bunlardan pişmanlık duyacağını, kendi çamurlarında boğulacaklarını dile getirdi.
Destici, “Vicdanı olan insanların bunları kullanmaması gerekir.” dedi.

Kendilerini de yaşananlar karşısında birilerinin bir yerlere koymaya çalıştığına dikkat çeken Destici, bugüne kadar doğruların yanında yer aldıkları için çok bedeller ödediklerini söyledi. Destici, “Biz bir tarafın değil doğrunun tarafıyız. Siyasette var oluş sebebimiz de budur. Biz çizgimizi muhafaza ediyoruz. Doğruları savunduğumuz için yine de bedel ödemeye hazırız.” dedi.

“HÜKÜMET, SEÇİM İÇİN TAŞERON İŞÇİLERİ KULLANIYOR”

Hükümete; insani, İslami, ahlaki ve adaletli davranmaya davet eden Mustafa Destici, seçim öncesi devlete ait yardımlaşma fonundan AK Parti’nin seçim çalışmalarına aktarılan paralara dikkat çekti. Destici, iktidarın kendisini desteklemeyenlere farklı gözle baktığını belirterek, devlet bünyesinde çalışan 1 milyondan fazla taşeron işçinin AK Parti tarafından seçim çalışmaları ve mitinglerde kullanıldığını vurguladı. Bu işçilerin bilerek kadroya alınmadığını belirten Destici, modern köle gibi kullanılan taşeronlara oy vermemeleri halinde işten çıkartılacakları tehdidi yapıldığını öne sürdü.

Destici, anti demokratik uygulamalardan kurtulmak için sistemin demokratikleşmesi gerektiğine işaret ederek, “Bu kadar partizanlaşmanın, işi bu boyutlara getirmenin ne anlamı var. Yürütme de cumhurbaşkanlığında olduğu gibi 2 dönemle kısıtlanmalı. Yürütme 3-4 döneme gittiği zaman her şeyin kendi etrafında şekillenmesini istiyor. Biz varsak siz varsınız, biz yoksak siz de yoksunuz’ ifadeleri ile kibrin, enaniyetin zuhur ettiğini gördük.” dedi.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR ADAYI CUMARTESİ GÜNÜ AÇIKLANACAK

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, sözlerinin son bölümünde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını cumartesi günü düzenlenecek törenle açıklayacaklarını söyledi. Destici, yerel seçimlerde hem oy oranını hem de belediye başkanı sayısını yükselteceklerini ve seçimin tek galibinin kendileri olacağını dile getirdi.

Destici, “Burada da inanılmaz baskı var. Partimizden aday olmak isteyen arkadaşların önü kesilmeye çalışılıyor. Milyar dolarlardan bahsedilen havuzlar var. Adaletsiz bir seçime gidiyoruz. Adaletten ayrılanlar, adaleti uygulamayanlar, karşısındakine adaletsiz davrananlar bunun hesabını bir gün verecek. Bunu uyarmak adına söylüyorum.“ dedi. CİHAN

Yorumlar