Başörtülü Başkan'dan Emrullah İşler’e sarma sürprizi

Güdül ilçesinin başörtülü Belediye Başkanı Hava Yıldırım, kendisini ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler’e, kendi yaptığı yaprak sarmasından ikram etti.

Google Haberlere Abone ol
Başörtülü Başkan'dan Emrullah İşler’e sarma sürprizi

Güdül ilçesinin başörtülü Belediye Başkanı Hava Yıldırım, kendisini ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler’e, kendi yaptığı yaprak sarmasından ikram etti. Sarma için Yıldırım’a teşekkür eden İşler, başörtüsü ile ilgili yaptığı açıklamalar dolayısıyla yazar Pınar Kür’e de tepki gösterdi.

    Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler’in Beypazarı’ndan sonraki durağı Güdül oldu. Güdül Belediyesi’ni ziyaret eden İşler, burada sarma sürprizi ile karşılaştı. Başörtülü Başkan, İşler’e kendi yaptığı yaprak sarmasından ikram etti. Sarmayı beğendiğini söyleyen İşler, Yıldırım’a teşekkür etti.

    PINAR KÜR’E TEPKİ: BUNLAR ÇAĞ DIŞI VE FOSİLLEŞMİŞ DÜŞÜNCELER

    Öte yandan ziyaret sırasında açıklama yapan İşler, başörtüsü ile ilgili sözlerinden dolayı tepki çeken Pınar Kür’e atfen şunları söyledi: “Başı örtülü olsun açık olsun herkese eşit mesafedeyiz. Geçtiğimiz günlerde sözde aydın olan bir bayan maalesef başörtüsü konusunda çirkin ifadelerde bulundu. Bu çağ dışı düşüncelerin son kalıntıları. Fosilleşmiş düşünceler. Kendilerini sözde aydın zannediyorlar. Kafa ve kalplerin içi de kap kapa olduğunu sözleri ile ortaya koyuyorlar. İsmini dahi anmak istemiyorum. Yapmış olduğu açıklamayı kendisine simli ile iade ediyorum. Bunlar 10 yıllardır sözde aydın geçinip kendi toplumunun değerlerine uzak olan insanlar. Yıllardır bu ülkede dayatma içinde oldular. Milletimizin gözü açılmıştır.”

    Başbakan Yardımcısı İşler, buradaki ziyaretin ardından Ayaş ilçesine geçti. CİHAN

Yorumlar