Başbakanlık makamına Babacan vekalet edecek

Başbakanlık makamında Recep Tayyip Erdoğan’a, yurt dışı seyahati süresince Başbakan Yardımcısı Ali Babacan vekalet edecek.Başbakan Erdoğan, görevlendirme için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e, “Görüşmelerde bulunmak üzere, 19 Haziran...

Google Haberlere Abone ol
Başbakanlık makamına Babacan vekalet edecek

Başbakanlık makamında Recep Tayyip Erdoğan’a, yurt dışı seyahati süresince Başbakan Yardımcısı Ali Babacan vekalet edecek.

Başbakan Erdoğan, görevlendirme için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e, “Görüşmelerde bulunmak üzere, 19 Haziran 2014 tarihinden itibaren Avusturya ve Fransa’ya gideceğimden, dönüşüme kadar Başbakanlığa, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın vekâlet etmesini yüksek tasviplerine saygıyla arz ederim.” dedi.

Bu arada; yurt dışı seyahatlerinden dolayı Başbakan Yardımcısı Emrullah işler’e, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Avrupa Birliği Bakanlığına Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ekonomi Bakanlığına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gençlik ve Spor Bakanlığına Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Milli Savunma Bakanlığına, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kalkınma Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce vekâlet edecek.

CİHAN

Yorumlar