Başbakan Zaman'dan Saman Diye Behsetti

Antalya'da hakaretlerini sürdüren Başbakan Erdoğan, Zaman Gazetesi'ne 'saman' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Zaman'dan Saman Diye Behsetti



Eşi Emine Erdoğan'ın GATA'ya alınmaması olayını da hatırlatan Başbakan, "Eşim Nejat Uygur'u eşiyle aralarında dostluk sebebiyle ziyarete gidiyor. GATA'ya başörtüsü var diye almıyorlar. Düşünebiliyor musunuz ve bu adam burayla ilgili ne diyor biliyor musunuz? Bu da nerede yazıyor biliyor musunuz? Ben ona Zaman demiycem saman diycem. Verdiği haber şu camiye ayakkabıyla giriliyor mu ki GATA'ya başörtüsüyle girsin' diyor. Sen cami adabını bilmezsin. Gezi olaylarında Valide Sultan Camii'nde Dolmabahçe'de o olayları makul göstermek isteyen bunlardı. Şimdi devran değişti giriliyor. 30 Mart'ta Antalya bu zata da dersini vermeli. Çünkü bu zata ders verdiğiniz zaman aynı zamanda Pensilvanya'ya da dersini vereceksiniz. Ey Pensilvan'ya kimle yatıp kimle kalkıyorsun." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı, Başbakan, Genel Kurmay Başkanı ve bakanların dinlenemeyeceğini kaydeden Erdoğan, dinlemeleri yapanların casusluk suçundan yargılanacağını ifade etti. "Biz bu devleti sokakta bulmadık." diyen Erdoğan, şöyle devam etti: "Böyle örgütleneceksin, milleti birbirine düşüreceksin, bunun cezasını çekeceksin. Pensilvanya yüreğin varsa gel parti kur. Gel dürüst ol bırak, takiyyeyi bırak yalanı iftirayı. Bunun bedelini sana çok ağır ödetecekler sen bunu göreceksin."

Kimin ne hesabı varsa sandıkta görülmesinden yana olduğunu kaydeden Erdoğan, "Montajların, yalanların arkasına saklanmasınlar. Sandık er meydanı, yüreği yeten gelsin sandıkta bizimle kozunu paylaşsınlar." dedi.

Sözü yine cemaate getiren Erdoğan, ailelerden çocuklarını Hizmet Hareketi'nin dershane ve okullarına göndermemelerini istedi. "Okullarda çocuklarınız varsa çekip alın buna var mıyız. Cumartesi, pazar Milli Eğitim ücretsiz olarak takviye kursları verecek." ifadesini kullandı.

Yorumlar