Başbakan Yardımcısı İşler, ilk resmi ziyaretini memleketi Kızılcahamam’a yaptı

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, göreve geldikten sonraki ilk resmi ziyaretini memleketi Kızılcahaman’a gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Yardımcısı İşler, ilk resmi ziyaretini memleketi Kızılcahamam’a yaptı

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, göreve geldikten sonraki ilk resmi ziyaretini memleketi Kızılcahaman’a gerçekleştirdi. Hemşerileri tarafından ilçe girişinde karşılanan İşler, sırasıyla kaymakamlık, belediye başkanlığı ve AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

    Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Kızılcahamam'da kaymakamlığı, belediye başkanını ve AK Parti ilçe başkanlığını ziyaret etti. İşler, gezisine Kaymakamlık ziyareti ile başladı. Kaymakamlık binası önünde vatandaşlarla selamlaşan İşler, makamda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başbakan Yardımcısı olarak ilk ziyaretini bağrından çıktığı ilçe olan Kızılcahamam’a yaptığını belirten İşler, “Burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Kargasekmez'de güzel bir karşılama yapıldı aynı şekilde kaymakamlık önünde hemşehrilerimiz güzel bir karşılama yaptı. İlçemiz tarihinde daha önce milletvekili çıktı ama hiç bakan çıkmamıştı bir ilki yaşıyoruz inşallah arkası gelir. Sahaya inmeye başladık bugün ilk adım. İnşallah diğer ilçelerimizi de ziyaret edeceğim.” dedi.

    Ankara milletvekili olarak seçim bölgesini her zaman gezdiğini anlatan İşler, “Bundan sonra bu yeni sıfatla görevle halkın arasında olmaya gayret göstereceğiz gayemiz hizmet.” diye konuştu. Kaymakamlık binası önüne getirilen koç kesilmek istendi. İşler, koçun kesilmesini istemedi. İşler, ziyaretin ardından ilçede esnaf ve vatandaşlarla ayak üstü sohbet etti.

    İşler, kaymakamlık ziyaretinin ardından Kızılcahamam Belediye Başkanı Çoşkun Ünal’ı makamında ziyaret etti. İşler, belediye ziyaretinin ardından Ak Parti Kızılcahamam İlçe Teşkilatı'nda partilileriyle buluştu. CİHAN

Yorumlar