Başbakan Yardımcısı İşler: Başbakan'ı diktatör olmakla suçladılar, tutmadı

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, iktidarı uzaklaştırmak ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın itibarını zedelemek için gayret içerisinde olunduğunu savundu.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Yardımcısı İşler: Başbakan'ı diktatör olmakla suçladılar, tutmadı

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, iktidarı uzaklaştırmak ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın itibarını zedelemek için gayret içerisinde olunduğunu savundu. İşler, “Sayın Başbakanımızı diktatör olmakla, baskıcı olmakla, sansür uygulamakla suçladılar. Ama bugüne kadar tutmadı, bundan sonrada tutmayacak.” dedi.

İşler, Kazan Belediyesi tarafından yapımı biten bazı tesislerin açılışı ile termal otelin temel atma törenine katıldı. Burada bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı İşler, Kazan’da bir ilke şahit olduklarını belirterek, temeli atılan otelle Kazan’ın termal suya kavuşmuş olacağını kaydetti. Yine 2023 hedefleri kapsamında Ankara’yı savunma sanayinin merkezi haline getirme sözü verdiklerini hatırlatan İşler, Ankara’daki savunma sanayi merkezlerinin en önemlilerinden birinin Kazan’da yapılacağını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in en fazla bütçeyi Kazan’a aktardığını belirten İşler, Kazan’ın kendisinden sonra gelen ilçeyi yaklaşık ikiye katladığını kaydetti. İşler, büyükşehir belediyesi ile ilçe belediyesi arasında çok iyi bir uyum olduğuna işaret ederek, 30 Mart’ta hem büyükşehiri hem de Kazan’ı AK Parti bayrağı ile dalgalandıracaklarını dile getirdi.

"YENİLMEZLİK UNVANIMIZI KORUYACAĞIZ"

30 Mart seçimlerinden de başarı ile çıkacaklarını ve yenilmezlik unvanlarını koruyacaklarını savunan İşler, yapılan kamuoyu yoklamalarının da bunu gösterdiğini öne sürdü. İşler, “Türkiye’yi kalkındıran bu iktidarı uzaklaştırmak için, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın itibarını zedelemek için son yıllarda bir takım gayretler içerisinde olunduğunu görüyoruz. Bunun için görsel medyayı kullandılar, yazılı basını kullandılar ve Sayın Başbakanımızı diktatör olmakla, baskıcı olmakla, sansür uygulamakla suçladılar. Ama bugüne kadar tutmadı, bundan sonrada tutmayacak.” diye konuştu.

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk de konuşmasında ilçenin 10 yılda nereden nereye geldiğine işaret etti. Temeli atılan Termal Otel Kongre ve Sağlık Merkezi'nin ilçe için önemine dikkat çeken Ertürk, termal suyun ilçeye turist çekeceğini belirtti. Başkan Ertürk, Başbakan Erdoğan'ın sözlerine de atıfta bulunarak, Kazan'ın savunma sanayi üstü haline geleceği müjdesini verdi. Tören, Zabıta Müdürlügü ve İşçi Lokali Hizmet Binası Açılış ile Termal Otel'in temelinin atılmasının ardından sona erdi.
CİHAN

Yorumlar