Başbakan Yardımcısı Arınç, akrabalarının nikah ve nişan törenlerine katıldı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Alanya'da akrabalarının nişan ve nikah törenlerine katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Yardımcısı Arınç, akrabalarının nikah ve nişan törenlerine katıldı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Alanya'da akrabalarının nişan ve nikah törenlerine katıldı. Arınç, Alanya'dan ayrılırken, "Ankara'daki o kasvetli siyaset hayatına tekrar katılmak üzere dönüyorum." dedi.

Başbakan Yardımcısı Arınç, dün akşam saat 16.30 sıralarında Alanya'ya geldi. Öğretmenevine yerleşen Arınç, burada 3 saate yakın dinlendikten sonra ilçede özel ziyaretler yaptı. Dün gece anne tarafından akrabası Hatice Özbudak'ın oğlu Muammer Özbudak ile Zeliha Özpelit'in, aile arasında düzenlenen nişan törenine katılan Arınç, bugün de öğle saatlerinde merhum dayısı Necati Yönet'in oğlu Kutlay Yönet ile Saniye Oğuz'un düğün törenine iştirak etti. Düğünde akrabalarıyla hasret gideren Arınç, yemekten sonra Ankara'ya gitmek üzere ayrıldı.

Düğün salonu çıkışında gazetecilere açıklama yapan Arınç, Alanya'ya özel bir ziyaret yaptığını dile getirdi. İlçedeki akraba ve dostlarını ziyaret ettiğini ifade eden Arınç, mutlu olduğunu dile getirdi. Arınç, "Dün akşam da bir nişanımız vardı. Bugün de dayımın oğlunun, torunlarımızın düğünleri var. Düğün yemeği yedik. Hayır dua ettik. Şimdi dönüyorum. Ankara'da o kasvetli siyaset hayatına tekrar katılmak üzere gidiyorum." diye konuştu.



CİHAN

Yorumlar