Başbakan grup toplantısında konuşuyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti grup toplantısında konuşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan grup toplantısında konuşuyor

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

-Bunlar milletin hafızasının güçsüz zannediyor. 6-7 Ekim olaylarının üstünden bir hafta geçmeden iç güvenlik paketini konuşmaya başladık.

-Birileri düğmeye bastı ve muhalefet de düzenleme Meclis'e gelince harekete geçti.

-Kemal Kılıçdaroğlu sokak çağrısı yapıyor. Otoriterliğin sembolleşmiş partileri HDP ve CHP özgürlükleri savunuyor öyle mi? Bize kimse özgürlük dersi veremez özgürlüklerin altında AK Parti yatar. Toplantı ve gösteri altında molotof atılırsa, şehirler yakılıp yıkılırsa biz buna asla izin vermeyiz.

MUHALEFETİN TEK MESELESİ VAR

-Bunların meselesi istismar ve CHP'nin tutkusu özgürlük ne de MHP'nin tutkusu halk düzeni dışarıdan karar aldılar ve piyonlar harekete geçti. Muhalefetin tek meselesi var, Türkiye seçime giderken kargaşa çıkarmak.

MOLOTOFA HİÇBİR YERDE İZİN VERİLMEZ

-İç Güvenlik yasasının her bir cümlesi, evrensel standartlara uygundur. Dünyanın hiç bir yerinde molotof kokteyline izin verilmez. Halkı tahrik ederek sokağa, direnişe çağırmak onlara, demokrasiye sandığa çağırmak bize yakışır. 

SALDIRI OLURSA SORUMLUSU MUHALEFETTİR

-Bu kanunun gecikmesi nedeni ile bir molotof saldırısı daha olursa sorumlusu muhalefettir.

ŞAH FIRAT OPERASYONU

- Operasyon ile Türkiye'nin kudretini dünyaya gösterdik. Biz bu operasyon ile 4 temel amaca ulaştık. Birincisi mirasımızı korumaktır. Nerede bir tarihsel mirasımız varsa onu korumak için hassasiyet gösterdik. Dünyanın neresinde olursa olsun bize ecdattan kalan bir taş varsa sahip çıkarız. 

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar