'Başbakan görmesin' diye belediye İP pankartı önüne vinçle dev afiş astı

Antalya'nın Kepez ilçesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunun geçeceği yol üzerindeki İşçi Partisi (İP) binasına pankart asılmak istenince, Kepez Belediyesi daha büyük bir afişi bina önünde açarak Erdoğan'ın afişleri görmemesini sağladı.

Google Haberlere Abone ol
'Başbakan görmesin' diye belediye İP pankartı önüne vinçle dev afiş astı

Antalya'nın Kepez ilçesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunun geçeceği yol üzerindeki İşçi Partisi (İP) binasına pankart asılmak istenince, Kepez Belediyesi daha büyük bir afişi bina önünde açarak Erdoğan'ın afişleri görmemesini sağladı. İşçi Partililer, pankartlarının yerini değiştirdikçe vinç de ona göre hareket etti ve pankartın önünü kapattı.

Başbakan Erdoğan'ın, Antalya Kepez'de konuşma yapacağı alana giden yol üzerinde bulunan İşçi Partisi ilçe teşkilatı, binanın üzerine "Cumhuriyeti yıkanı biz de yıkacağız" afişi astı. Ancak Erdoğan'ın geçeceği yoldan görülmemesi için AK Partili Kepez Belediyesi tarafından kiralanan büyük bir vinç vasıtasıyla, üzerinde Türk bayrağı, Atatürk resmi ve Kepez Belediyesi'nin resmi bulunan dev bir afiş gerildi.

Dev afişin gerilmesinin ardından İşçi Partililer kendi afişlerinin gözükmesi için kenara çekmeye çalıştı. Vinci getiren kişiler, kendilerinin başka bir şirket olduğunu ve sadece vinç kiraladıklarını dile getirdi. Belediyede görevli olmadıklarını belirten vincin başındaki kişiler, "Bizden vinç kiraladılar, vinci getirdik." demekle yetindi.

Bayrak asılırken İşçi Partililer, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" şeklinde sloganlar attı. Erdoğan'ın yoldan geçişine yakın saatlerde ise vincin etrafına Çevik Kuvvet polisleri ve Başbakanlık korumaları geldi. Erdoğan'ın konvoyu geçene kadar polisler burada bekledi. Erdoğan'ın konvoyu geçişi sırasında ise herhangi bir olay yaşanmadı. CİHAN

Yorumlar