Başbakan Erdoğan, Trabzon'da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Artvin’deki temaslarının ardından helikopterle Trabzon'a geldi. Eşi Emine Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile saat 18.45’te Trabzon Havalimanı’na...

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Erdoğan, Trabzon'da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Artvin’deki temaslarının ardından helikopterle Trabzon'a geldi. Eşi Emine Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile saat 18.45’te Trabzon Havalimanı’na inen Başbakan Erdoğan’ı, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ile diğer yetkililer karşıladı. Erdoğan’ın karşılayanlar arasında eski Çevre ve Şehircilik Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar da yer aldı.

Başbakan Erdoğan, daha sonra yoğun güvenlik önlemleri altında araçla Bostanca mahallesine geçti. Polisler konvoyu takip eden basın mensuplarının belli bir noktadan ileri geçmesine izin vermezken Erdoğan’ın dünürü Sadık Albayrak’ın evine gittiği belirtildi.

Geceyi Trabzon’da geçirecek olan Erdoğan, yarın saat 11.30’da Trabzon Valiliğini ziyaret edecek. Erdoğan, burada, Bloomberg Medya Grup Başkanı, BM Genel Sekreteri İklim Değişikliği Özel Temsilcisi ve New York Eski Belediye Başkanı Michael Bloomberg’i kabul edecek. Daha sonra Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek Erdoğan, ardından da Atatürk Alanı’ndaki toplu açılış töreninde konuşacak.

Erdoğan akşam saatlerinde de Ankara’ya dönecek. CİHAN

Yorumlar