Başbakan Erdoğan: Tam aksine milletin eli bunların yakasında olacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti'ye oy verirseniz iki elim yakanızdadır." diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Kendi oy pusulasını bile bulamayan böyle bir zavallıdan bu ülkeye idareci olabilir mi? Bunlar ne sandığı bu.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Erdoğan: Tam aksine milletin eli bunların yakasında olacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti'ye oy verirseniz iki elim yakanızdadır." diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Kendi oy pusulasını bile bulamayan böyle bir zavallıdan bu ülkeye idareci olabilir mi? Bunlar ne sandığı bulabilirler, ne milleti bulabilirler, ne de milletin yakasını bulabilirler. Tam aksine milletin elleri bunların yakasında olacak inşallah." dedi.

Başbakan Erdoğan, Niğde Cumhuriyet Meydanı'nda partisince düzenlenen mitingde konuştu. "Nereye oy verirseniz verin AK Parti'ye oy vermeyin." diyen MHP lideri Devlet Bahçeli'ye de yüklenen Erdoğan, Bitlis'te 5 partinin kurduğu seçim ittifakını da eleştirdi. Söz konusu CHP, MHP, BBP, DP ve 5 partinin oyunun Bitlis'te yüzde 7 oyu olduğunu savunan Erdoğan, "40 çürük yumurtadan bir sağlam yumurta olmaz, bunu böyle biliniz." diye konuştu.

CHP ve MHP'nin ruh ikizi olduğunu iddia eden Erdoğan, şöyle devam etti: "Şimdi bunlara bir de Pensilvanya eklendi. Şimdi üç kafadar oldular. Bu üç kafadara 3 koyun verin, kaybederler. Bu üç kafadarın zaten işleri güçleri yoktu. Şimdi kendilerini kaset ve montaj işine verdiler oradan bir şey kazanacaklar. Günlerdir hukuksuz dinlemeler ve montajlar üzerinden siyaset üretiyorlar. TBMM'de meydanlarda, kürsülerde kaset siyaseti yapıyorlar. Bizim kutsallarımızda ve değerlerimizde böyle bir şey yok. Çık meydanda mücadele ver. Alabiliyorsan neticeyi sandıkta al. Bunların gündeminde sabah akşam kaset var, montaj var, şantaj var, yalan var. Merak etmeyin. Biz bu davaları tek tek açacağız. Dedim ya inlerine gireceğiz inlerine. Kaçmak yok. İnşallah bu illegal kasetleri, montajları grup salonlarında yayınlayanlardan tazminatı toplayacağız. Zaten CHP Genel Başkanı, YGS iftirası attı ÖSYM başkanımıza, 4 bin lira tazminata mahkum oldu. Fakat bu genel müdür anlamaz. Durmadan mahkum olur. Ben de çok para aldım bu adamdan. Bunları da inşallah uygun bir zamanda halkımızla paylaşacağız."


CİHAN

Yorumlar