Başbakan Erdoğan Konya’da Bilim Merkezi'nin açılışını yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler öncesinde sağlık nedeniyle katılamadığı Konya mitinginin telafisi ve seçim sonrası Konyalılara teşekkür etmek için bu şehre geldi.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Erdoğan Konya’da Bilim Merkezi'nin açılışını yaptı


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler öncesinde sağlık nedeniyle katılamadığı Konya mitinginin telafisi ve seçim sonrası Konyalılara teşekkür etmek için bu şehre geldi. Erdoğan, ilk olarak yapımı tamamlanan Bilim Merkezi’nin açılışını yaptı.

Açılışta konuşan Başbakan Erdoğan, Türkiye’nin bilim merkezleri noktasında ilk bilim merkezini Konya’da açtıklarını söyledi. Erdoğan konuşmasını şu şekilde sürdürdü: Bu konuda yerel yönetim olarak Konya Büyükşehir Belediyesi’nin devletle iş birliği halinde bu eseri bu kadar kısa zamanda bitirmiş olması şunu gösteriyor; AK Parti’nin belediyelerinin ne denli bilime, sanata değer verdiğinin ispatıdır. Laf başka bir şey icraat başka bir şey. İnanıyorum ki her geçen gün milletin her geçen gün lafa değil icraata prim verdiğini gösterecektir. Nitekim bu seçimde de hamdolsun, milletim laf üretenlerle hizmet üretenlerin ayrımını en güzel şekilde yapmıştır. Takiyyeye hayır demiştir, yalana hayır demiştir, iftiralara hayır demiştir, hayır demiştir. Hizmete gerçek anlamda evet, demiştir. Ama kopyalama hizmetiyle hakikisini birbirinden ayırmamız gerekiyor. İnşallah bugün Konyamız'da daha önce söz verip de sağlık nedeniyle katılamadığım mitingin telafisi için geldim. Ama Ahmet Davutoğlu kardeşimin, milletvekili kardeşlerimin tüm teşkilatımın gümbür gümbür 200 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirdikleri o mitingten sonra ve büyükşehirlerde bir numara olan Konyamıza teşekkür için geldim ve bugün burada açılış törenlerini gerçekleştireceğiz.”

Açılışa Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elfan, Tübitak Başkanı Yücel Altunbaşak da katıldı.
CİHAN

Yorumlar