Başbakan, BBP'nin ardından DSP’yi ziyaret etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında, sivil toplum kuruluşlarıyla gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından bugün de TBMM'de grubu bulunmayan partileri ziyarete başladı.Başbakan Erdoğan,...

Google Haberlere Abone ol
Başbakan, BBP'nin ardından DSP’yi ziyaret etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında, sivil toplum kuruluşlarıyla gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından bugün de TBMM'de grubu bulunmayan partileri ziyarete başladı.

Başbakan Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Mustafa Destici’nin ardından, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker’i ziyaret etti. Başbakan Erdoğan, DSP Genel Merkezi’ne saat 15.10 sıralarında geldi. Erdoğan’a, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da eşlik etti.

Türker, Başbakan Erdoğan ve beraberindeki heyeti parti genel merkezi girişinde karşıladı. Kısa bir tokalaşmanın ardından Türker ve Erdoğan parti genel merkezinde basına kapalı görüşmeye geçti.

CİHAN

Yorumlar