Balıkesir bir günde üç bakanı ağırlayacak

30 Mart seçimlerinde ilk büyükşehir belediye başkanını seçecek olan Balıkesir, bugün üç bakanı birden ağırlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Balıkesir bir günde üç bakanı ağırlayacak

30 Mart seçimlerinde ilk büyükşehir belediye başkanını seçecek olan Balıkesir, bugün üç bakanı birden ağırlayacak. Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur'u Balıkesir Büyükşehir Belediye başkan adayı gösteren AK Parti, neredeyse her hafta bir bakanla şehri ziyaret ediyor. Şubat ayında miting düzenleyen Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ardından geçen hafta Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 850 yataklı şehir hastanesinin temel atma töreni için geldi. Aynı hafta Millî Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da şehre gelen diğer bir isim oldu.

Bazı ziyaretler için dün Balıkesir'e gelen Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, geceyi şehirde geçirdi. Bu sabah da AK Parti İl Gençlik Kolları ve AK Parti Balıkesir Üniversitesi birimi üyeleriyle kahvaltılı toplantıda biraraya geldi.

Bugün Balıkesir'i ziyaret edecek olan diğer bakan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise sabah saatlerinde Bandırma'da olacak. Manyas, Bigadiç, Edremit ve Burhaniye'de çeşitli temaslarda bulunacak.

Balıkesir'in bugün ağılayacağı son bakan ise Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık. Bakan Işık, saat 20.00'de Balıkesir Sanayi Odası üyeleri ve işadamlarıyla yemekte biraraya gelecek. CİHAN

Yorumlar