Bakan Yılmaz Kars'ta başkan adayını 'usta' diye tanıttı

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak için geldiği Kars'ta AK Parti'li Belediye Başkanı ve belediye başkan adayları Nevzat Bozkuş'un seçim bürosunu ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Yılmaz Kars'ta başkan adayını 'usta' diye tanıttı

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak için geldiği Kars'ta AK Parti'li Belediye Başkanı ve belediye başkan adayları Nevzat Bozkuş'un seçim bürosunu ziyaret etti. Karslıların az ilgi gösterdiği ziyarette Bakan Yılmaz, mevcut Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'tan usta diye bahsetti.

AK Parti seçim bürosunda Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve İl Başkanı Ensar Erdoğdu tarafından karşılanan Bakan Yılmaz burada seçmenlere seslenerek, Allah için her şeyin kazasının mümkün olduğunu lakin vaktin kazasının ise mümkün olmadığını söyledi. Bu bağlamda geçen yılları geri kazanabilmenin mümkün olmadığı üzerinde duran Bakan Yılmaz, "Bizim ne yapmamız lazım? Bizim ehil ve liyakat sahibi insanları belediyeye getirmemiz lazım. Burada ise belediye başkanı seçmiyoruz. Evlatlarınız için nasıl bir Kars bırakacağız, torunlarımız için nasıl bir Kars bırakacağımıza karar veriyoruz." dedi.

Bir örnek veren Bakan Yılmaz, "Arabanız bozulsa, bir motorcu tamirci arasak, ilk tamirciye götürür müsünüz? Herkese soruyorum. İyi bir tamirci var mı? Ona teslim edelim diye arayış içerisinde oluruz. Doğru mudur? Arkadaşım Kars bir arabanın motorundan daha mı değersiz? Arabanın motoru için ehliyet ve liyakat arıyorsunuz da bir belediye başkanı için aynı şeyi aramıyoruz." ifadelerini kullandı.

'20 YILDIR KARS’TA USTAYI BULAMADIK'

Her araç sahibinin arabası bozulduğu zaman iyi bir usta bulmak istediğini ifade eden esnaf Mehmet Oktay, 20 yıldır Kars'ta bu ustayı belediyede bulamadıklarını belirtti. Oktay, "Bakan Kars'ın caddelerini, sokaklarını ve kaldırımlarını gördü mü? 20 yıldır aynı ve her zaman da iktidar partisine oy verdik. Ne yol yapıldı, ne de kaldırım. Bana çamur olmayan bir yer göstersin! Ne zaman ustayı bulacağız? Hep çırakla mı yönetileceğiz?" diye sordu.

'11 YILLIK AK PARTİ İKTİDARI KARSLILARA 24 SAAT SU VEREMEDİ?'

Bir diğer Kars'lı Fuat Oğul da merkez Halefoğlu köyünde ikamet ettiğini aktararak, 11 senedir Kars'ta AK Parti belediyesinin var olduğunu, ama doğru dürüst yollarının yapılmadığını, uzayda suyun bulunduğunu Kars'ta ise 24 saat suyun akmadığından dert yandı. Oğul, "600 haneli köyümüzde de su yok. Son baharda ana yolları yaptılar daha ara yollar yapılmadı. Yollar hep bozulmuş. Subatan mahallesinde çöplerin her biri bir yanda. Herkes açık söylesin." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar