Bakan Yazıcı: Gül’ün yeniden adaylığı AK Parti'de soruna yol açmaz

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanlığı için yeniden adaylığı halinde AK Parti’de herhangi bir sorun yaşanmayacağını söyledi.Bakan Hayati Yazıcı, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Yazıcı: Gül’ün yeniden adaylığı AK Parti'de soruna yol açmaz

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanlığı için yeniden adaylığı halinde AK Parti’de herhangi bir sorun yaşanmayacağını söyledi.

Bakan Hayati Yazıcı, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ve beraberindeki heyeti bakanlıkta kabul etti. Yazıcı kabul sonrası gazetecilerin, ‘Sayın Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanlığına aday olması durumunda parti içinde bölünme olur mu?’ sorusuna muhatap oldu.

“AK Parti’de neden bölünme olsun, böyle bir şey olabilir mi?” diye soruya soruyla karşılık veren Yazıcı, “Biz siyasi yelpazede milletin olduğu yerdeyiz. Millet nerede, merkezde. AK Parti de oradadır. Dolayısıyla biz büyük bir aile olarak millete hizmet etme doğrultusunda siyasi anlayışla değerlendiren yürüyüşümüzü devam ettiriyoruz. Dolayısıyla şunun veya bunun aday adayı olması partimizde herhangi bir soruna yol açmaz.’’ dedi.

CİHAN

Yorumlar