Bakan Şahin: Bir takım güçlerin yolumuzu kesmesine asla fırsat vermedik

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, yolsuzluk ve rüşvet operasyonları ile ilgili olarak, "Çetelerin mafyaların bir takım güçlerin bizim yolumuzu kesmesine asla fırsat vermedik.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Şahin: Bir takım güçlerin yolumuzu kesmesine asla fırsat vermedik

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, yolsuzluk ve rüşvet operasyonları ile ilgili olarak, "Çetelerin mafyaların bir takım güçlerin bizim yolumuzu kesmesine asla fırsat vermedik." dedi.

    Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile birlikte Gaziantep Valisi Erdal Ata’yı ziyaret eden eski bakan Fatma Şahin, şunları dile getirdi: “Milli irade çok önemli, biz hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir diye yola çıktık. Çetelerin mafyaların bir takım güçlerin bizim yolumuzu kesmesine asla fırsat vermedik. Ne zaman bir kör düğüm olsa millet geliyor, bu kördüğümü açıyor. Milletin sağduyusu ve feraseti her türlü oyunu bozuyor, her türlü tuzağı bozuyor. Biz bir de tuzakların üzerindeki Allah’ın tuzağına iman eden bir ekibiz. Göreceksiniz buradan çok daha güçlenerek çıkacağız.”

    Kendilerinin bir takım oyuncusu olduğunu belirten Fatma Şahin, yarın Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam’a bayrağı teslim edeceğini dile getirdi. Ayşenur İslam’ı çok yakinen tanıdığını belirten Şahin, “Milletvekili olmasında da Genel Kurul Başkanı iken çok ciddi yardımcı oldum. Bu bakımdan benim kardeşim. Doğru bir isim ve inanıyorum ki bu bakanlık çok önemli bir bakanlık, çok insani ve vicdani bir bakanlık. Biz bakanlığın kurumsal kapasitesini güçlendirdik. İdari olarak, mali olarak güçlendirdik. Çok genç ve çok güçlü bir bakanlığımız var. Onun liderliğinde çok daha ileriye gidecektir ve bende onun birebir yardımcısı olacağım, biz takım oyuncusuyuz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar