Bakan Müezzinoğlu: Artık yağma yok, AK Parti var

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “ Artık yağma yok. Artık AK Parti var. Artık Recep Tayyip Erdoğan var.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Müezzinoğlu: Artık yağma yok, AK Parti var

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “ Artık yağma yok. Artık AK Parti var. Artık Recep Tayyip Erdoğan var. Sandık ne derse, millet ne derse o olur." diye konuştu.

Sağlık Bakanı Mehmet Muezzinoğlu, Kütahya'da partisi tarafından düzenlenen toplantıda konuştu. Burada muhalefete yüklenen Bakan Müezzinoğlu, "Ey muhalefet, bu milletin çektiği sıkıntıları unuttuğunu mu zannediyorsunuz? Bu milletin daha büyük hedef ve ideallerinin olmadığını mı zannediyorsunuz? Bu millete zulmedenler, bu milletin derdini dert edinmeyenler, bu milletin milli iradesinden yana olmayanlar, zaman zaman yine eski günlerini hatırlıyor. Zannediyorlar ki, kapalı kapılar ardından planlar yapacaklar. Planlarla, milleti hortumlamaya devam edecekler. Artık yağma yok. Artık, AK Parti var. Artık Recep Tayyip Erdoğan var. Sandık ne derse, millet ne derse o olur. Tehdit ister içeriden, ister dışarıdan gelsin dik duruyoruz. Millet bize 'dik dur' diyor" diye konuştu.


KÜTAHYA'YA 700 YATAKLI ŞEHİR HASTANESİ

Bakan Müezzinoğlu, Kütahya'ya yapılması planlanan 700 yatak kapasiteli şehir hastanesi projesinin Yüksek Planlama Kurulu'na (YPK) sunulduğunu kaydetti. Bakan Müezzinoğlu Çınar oteldeki programın ardından Kütahya Valisi Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret ettikten sonra İl Sağlık Müdürlüğü idarecileriyle toplantı yaptı. Toplantının ardından Saman Pazarı esnafını ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu son olarak Rumeli Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaretinin ardından Dumlupınar Stadyumu'nda bekleyen Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans helikopterle Kırıkkale gitti. CİHAN

Yorumlar