Bakan Işık:Dünyada hesaptan kurtulmak mümkün ama ahirettekinden kimse kurtulamaz

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Biz hem dünyada, hem ahirette hesaba inanan insanlarız.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Işık:Dünyada hesaptan kurtulmak mümkün ama ahirettekinden kimse kurtulamaz

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Biz hem dünyada, hem ahirette hesaba inanan insanlarız. Dünyadaki hesaptan kurtulmak mümkün olabilir, geçmiş dönemlerde bunları gördük, ama ahiretteki hesaptan kimsenin kurtulamayacağına inanıyoruz." dedi.

Işık, partisinin Kocaeli'nin Derince ilçesinde düzenlediği kahvaltı programına katıldı. Işık, burada yaptığı konuşmada, yolsuzluk operasyonlarına değindi. "Milletin malına el uzatan var mı, o el kırılsın" diyen Işık, şunları söyledi: "Kim yanlış yaparsa bedelini ödeyecek. Orada hiç tereddüdümüz yok. Bu kadar güçlü iktidarlar içerisinde yanlış yapan olabilir mi? Elbette olabilir. Bunlar bedelini mutlaka ödeyecektir. Biz hem dünyada, hem ahirette hesaba inanan insanlarız. Dünyadaki hesaptan kurtulmak mümkün olabilir, geçmiş dönemlerde bunları gördük, ama ahiretteki hesaptan kimsenin kurtulamayacağına inanıyoruz. Bu şuurla hareket ediyoruz. Yanlış yapan var mı, bedelini ödesin. Milletin malına el uzatan var mı, o el kırılsın."

"KILIÇDAROĞLU, DÜRÜSTLÜK ABİDESİ, ŞAŞILACAK İŞ"

Işık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştirdi. Işık, "Kasetle CHP'ye genel başkan olmuş, şimdi kasetle başbakan olacağını zannediyor bir beyefendi. Tamam kasetle CHP'ye genel başkan olabilirsin, o CHP'nin teşkilatının bileceği iştir. Ama kasetle başbakan olamazsın. Çünkü başbakanlık görevini sadece ve sadece millet verir. İstanbul ve Ankara'daki rezidans görüşmelerinden başbakanlık çıkmaz. Başbakan mı olmak istiyorsun gel Derince'ye. Millete kendini anlat, projelerini anlat. Millete kendini inandır. Millette sana desin ki 'Evet bu adam başbakanlık yapar.' Rahşan affıyla soruşturmalardan kurtulmuş bir adam şuanda Türkiye'nin dürüstlük abidesi kesildi. Şaşılacak iş." ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar