Bakan Güllüce: Proje üretme çağrısında bulundu

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Kars'ta az sayıda partili tarafından karşılandı.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Güllüce: Proje üretme çağrısında bulundu

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Kars'ta az sayıda partili tarafından karşılandı. Güllüce, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'a proje üretmesi tavsiyesinde bulundu.

Hava yolu ile Kars'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce'yi burada Kars Valisi Eyüp Tepe, AKP Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Yunus Kılıç, Emniyet Müdürü Ercan Çakmak ve Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş karşıladı. Valilik ziyaretinin ardından destek için AK Parti Belediye başkan adayı Nevzat Bozkuş’un seçim bürosuna geçen Gülüce’yi burada az sayıda partili karşıladı.

Bakan Güllüce'nin il seçim bürosuna gelmesinden önce AK Parti yetkilileri az sayıda partiliyi salona girmeleri konusunda sürekli uyarması dikkat çekti.

Burada partililer ve Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’a seslenen Bakan Güllüce, "Biz desteğe hazırız. Bize projeyle gelin. 1 Nisan’da gelmeyin ne olur. 2, 3, 5 Nisan diyelim buna, çünkü sizin tebrikleriniz olur. Daha doğrusu sen ne zaman gelirsen olur. Gelirken kazları beraber getireceksin öğle yok." dedi.

CİHAN

Yorumlar