Bakan Güllüce CHP'yle dalga geçti

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, CHP'yi eleştirerek, “Bu millet 'proje durdurma partisi' olarak sana oy verir mi?” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Güllüce CHP'yle dalga geçti

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Belediyesi yönünden Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen Kentsel Dönüşüm Protokol İmza Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Bakan Güllüce, İktidarın yaptığı projeleri durdurmayan çalışan bir muhalefet anlayışı olduğunu söyledi.

“MUHALEFET PROJE DURDURMA PARTİSİ”

“Bu ülkenin belki de bir bahtsızlığı yada nasıl izah etsem nasıl desem sözcük bulmada zorlanıyoruz. Bir ekip mevcut Türkiye’de muhalefet isminde muhalefet yapacağız diyor. ‘Biz 7 Haziran’da gelince bu projeleri durduracağız’. Üçün havaalanı, boğaz köprüsü olur mu böyle şeyler? Hepimizi bu toprakların çocuğu bulunan bu coğrafyada yaşayan hepimizin Türkiye’nin diye başlayan, dünyanın diye başlayan her kelimeden sonra, her cümleden sonra göğsünü kabartması lazım. Dünyanın en iri havaalanını yapıyoruz bundan keyif alırız biz, bu ülkede hepimizin keyif alması lazım, ekonomisi fazla fazla iri devletler var. Ama siz oradan atlıyorsunuz biz bu ülkede yaşayan hepimizin göğsü kabarır diyoruz. Ama iktidara karşı muhalefet oluşturan da diyor ki ‘Gelir gelmez bu projesi durduracağız.’ Durduramazsınız. Bu ulus sana iktidarlık vermez ki sen durduramazsın. Sen öyle havaalanını falan durduramazsın, süratli treni durduramazsın köprüler oluşturulmuş zaten geliyor. Zaten sen plan durdurmaya endekslendiğin için bu ulus de seni 50 senedir iktidar yapmıyor.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar