Bakan Eroğlu, oyunu annesi ile birlikte Afyonkarahisar'da kullandı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’da yaşayan ve yürüme zorluğu çeken annesini tekerlekli sandalyede oy kullanmaya götürdü.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Eroğlu, oyunu annesi ile birlikte Afyonkarahisar'da kullandı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’da yaşayan ve yürüme zorluğu çeken annesini tekerlekli sandalyede oy kullanmaya götürdü. Bakan Eroğlu, yürüme rampası olmayan okula tekerlekli sandalyedeki annesini korumalarla birlikte taşıyarak merdivenlerden çıkardı.

Bakan Eroğlu, oyunu, memleketi Afyonkarahisar’a bağlı Şuhut ilçesindeki Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu'ndaki 1023 numaralı sandıkta kullandı. Oy kullanacağı yere önce kendisi gelen daha sonra annesini getirten Eroğlu, sandığa yürüme zorluğu çektiği için tekerlekli sandalye ile hareket edebilen annesi ile birlikte gitti. Annesine refakat ederek kabine giren Eroğlu, annesinin ardından oyunu kullandı.

Eroğlu, oy kullanma işleminden sonra basın mensuplarına şunları söyledi: “Seçimler iyi, huzur içinde geçiyor. İnşallah hayırlara vesile olur. İnşallah ben de oyumu kullandım. Allah hayırlı, uğurlu eylesin. İnşallah bu seçimlerin bir bayram havası içinde olması lazım. Demokrasinin gereği de bu. İnşallah başta Şuhutumuz, Afyonkarahisar ve bütün Türkiye'de hayırlara vesile olur. Demokrasinin gereğini yerine getirdik. Mutluyuz dolayısıyla da vatandaşlarımıza inşallah hayırlı ve uğurlu bir seçim diliyorum. Huzurlu bir şekilde kapatırız. Dileğimiz odur ve Türkiye'nin bugün de güzel bir imtihan vereceğinden eminim hayırlı, uğurlu olsun." CİHAN

Yorumlar