Bakan Çelik'ten fişleme yorumu:Yanlış yapan varsa teyit edilirse, hesabı sorulur

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Maliye Bakanlığı'ndaki vergi müfettişliği mülakatına girecek adayların fişlendiği iddialarını yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Çelik'ten fişleme yorumu:Yanlış yapan varsa teyit edilirse, hesabı sorulur

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Maliye Bakanlığı'ndaki vergi müfettişliği mülakatına girecek adayların fişlendiği iddialarını yalanladı. Çelik, "Türkiye Cumhuriyeti'nde esas olan anayasal vatandaşlıktır. Eğer yanlış yapan varsa ve teyit edilirse hesabı sorulur." dedi.

Seçim çalışması kapsamında Osmaniye'nin Bahçe ilçesine gelen Bakan Ömer Çelik, esnafı ziyaret etti. Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bakan Çelik, fişleme haberlerinin bilgi ve belgeye dayanmadığını savunarak, "Kimliklere göre makbul olan ve makbul olmayan diye vatandaşın ayrımı söz konusu olamaz. Bizden önce vatandaşlar kimliğine göre, birtakım kıstaslara göre, ideolojik tercihlere göre, dini inancına göre ve etnik kimliğinden dolayı dışlanıyordu. Bütün bunlar bizim dönemimizde son buldu. Türkiye Cumhuriyeti'nde esas olan anayasal vatandaşlıktır. Eğer yanlış yapan varsa ve teyit edilirse hesabı sorulur." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar