Bakan Çelik'in muhabirin sınır dışı edilmesi sorusuna cevabı: Takip edemedim

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, muhabirin sınır dışı edilişi ile ilgili soruya "Takip edemedim.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Çelik'in muhabirin sınır dışı edilmesi sorusuna cevabı: Takip edemedim

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, muhabirin sınır dışı edilişi ile ilgili soruya "Takip edemedim." diye cevap verdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik seçim bölgesi Şanlıurfa’da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Aday tanıtım programı kapsamında Şanlıurfa’ya gelen Bakan Çelik, El Ruha Otel'de partilileri ile bir araya geldi. Kahvaltıyı partilileri ile birlikte yapan Çelik, daha sonra son dönemdeki tartışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. 17 Aralık operasyonunun zamanlamasını manidar bulduğunu dile getiren Çelik, son dönemdeki tartışmaları seçim sürecine bağladı. Program çıkışı basın mensuplarının gündemdeki sorularını cevaplayan Bakan Çelik, Başbakan'ı eleştirel bir tweet attığı gerekçesi ile sınır dışı edilen Azeri gazeteci Mahir Zeynalov ile ilgili soruyu, “Takip edemedim arkadaşlar. Kusura bakmayın, burada yoğun bir programımız var. Dolayısıyla takip edemedim.” diye cevapladı.

İnternet düzenlemesi ile ilgili soruya da cevap veren Çelik, “Sansür değil dikkat ederseniz. Kişi hakları ile ilgili, kişilerin mahremiyeti ile ilgili bir düzenleme. Sansür hiçbir zaman gündemimizde olmadı, olmaz. Yasanın iyi okunması gerekiyor.” ifadelerine yer verdi.

Son zamanlardaki anketlerle ilgili soruya da Bakan Çelik, “Birçok anket var. Çok farklı anketler var. Ama işin doğusu tüm anketlerde AK Parti'nin yüzde 45-50 bantlarında olduğunu gösteriyor.” dedi. Bakan Çelik, daha sonra ilçe aday adaylarının tanıtım programına katılmak üzere GAP Arena Kapalı Spor Salonu'na geçti. CİHAN

Yorumlar