Bakan Çelik, büyükşehir adayı Güvenç'le Şanlıurfa’ya geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa’ya, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan adayı Şanlıurfa eski Valisi Celalettin Güvenç ile birlikte geldi.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Çelik, büyükşehir adayı Güvenç'le Şanlıurfa’ya geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa’ya, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan adayı Şanlıurfa eski Valisi Celalettin Güvenç ile birlikte geldi. GAP Havaalanı'nda partililer tarafından karşılanan Bakan Çelik ve başkan adayı Güvenç, konvoy eşliğinde AK Parti il teşkilatına geçti. Adaylığının açıklanmasından sonra ilk kez kente gelen eski vali Güvenç, seçim sonrası için vaatlerde bulundu.
“En büyük şerefimiz, sizlere hizmetkâr olmaktır.” diyerek sözlerine başlayan Güvenç, “ Başbakan’ın önderliğinde ve bakanların rehberliğinde, sizlere hizmet etme şerefine erdik. Biz sizleri ve Urfa’yı seviyoruz. Türkiye’nin en güzel, kadim ve potansiyeli en yüksek şehrinde hizmet etmekten, aranızda olmaktan Allahımıza hamd ediyorum.”

Bakan Çelik ise 3 yıldır Şanlıurfa’da olduğunu hatırlatarak, kendisini misafir gibi değil, ev sahibi gibi gördüğünü söyledi. Başbakan Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde Şanlıurfa’ya geleceğini dile getiren Çelik, şöyle devam etti: “En kısa zamanda Suruç tünelini açmak ve birçok proje açılışına katılmak üzere Sayın Başbakanımız Şanlıurfa’ya gelecek. Siz bize, destek verdiniz. Bizleri 10 milletvekili olarak Meclis'e gönderdiniz. Şuna emin olun ki, bu güveninizi boşa çıkarmayacak şekilde, gecemizi gündüzümüze kattık. Şanlıurfa’da onun için biz buradan seslenelim: 'Gaziantep sıkı dur, Şanlıurfa geliyor, seni geçmeye geliyor.' Artık iller arasında yarış başlamıştır. Hedefimiz Gaziantep’i hemen yakalamak ve geçmektir.”

Çelik önümüzdeki yerel seçimlerin ülke ve bölge için önemli olduğunu da dile getirdi. Çelik daha sonra yeni kurulan 3 merkez ilçenin parti teşkilatını ziyaret edecek.
CİHAN

Yorumlar