Bakan Çelik, belediye başkan adayının tanıtım toplantısına katıldı

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti’nin kendilerine bir faninin hayatında asla nasip olmayacak imkânları nasip ettiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Çelik, belediye başkan adayının tanıtım toplantısına katıldı

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti’nin kendilerine bir faninin hayatında asla nasip olmayacak imkânları nasip ettiğini söyledi. Çelik, “Bunların adına imkan koyunca, birilerinin aklına para, pul, mülk gelir. Biz böyle anlamayız. Allah bize nasip etti; milletin hayır duası bu parti sayesinde üzerimize sağanak yağmur gibi yağdı. Allah bize nasip etti; milletin imkânlarını, gücünü Somali’den Moğolistan’a; Gazze’den Bosna’ya sizin sayenizde getirdik.” dedi.

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun’un 'Büyük buluşma' adıyla düzenlenen tanıtım toplantısı Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda gerçekleşti. Programdaki konuşmasında Bakan Ömer Çelik, 11 yıl sonra dünün kriz içerisinde olan Türkiye’sinin bugün bölgenin büyük bir güç merkezi haline geldiğini kaydetti. Çelik, "Bunun kuvvet kaynağı ne ekonomidir, ne petrol bulduk ne başka bir zenginlik keşfettik. Bunun yeğene kuvvet kaynağı sizsiniz. Biz sizin adınıza, önce Allah, sonra millet diyen bir yolda hep beraber yürüyoruz." diye konuştu.

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, zorlu ve hayırlı bir hizmet maratonuna çıktıklarını ifade etti. Torun, “Daha yolun başındayız. Birlikte koşacağız, birlikte olacağız.” şeklinde konuştu. AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, yerel seçimlerde partililerin daha çok çalışmasını istedi. Yağcı, “Yaklaşık 110 gün uyumak, durmak yok; yola devam devam. Kardeşimize belediye başkanlık koltuğuna oturtuncaya kadar istirahat ve hasta olmak yok.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, zafere doğru giden ilk adımı attıklarını belirtti. AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, ilde bir hizmetlerinin eksik kaldığını dile getirdi. Ünüvar, “O hizmetimiz de Büyükşehir Belediye başkanlığı... Diyeceksiniz ki ‘bir dönem AK Parti’ye geçti…’ Ama gerçekten AK Parti’ye geçmiş olsaydı bugün başka şeyleri konuşur olurduk. O eksikliği tamamlamak için buradayız.” açıklamasını yaptı.

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, kentte hep bir taraflarının eksik kaldığını aktardı. Gürkan, yerel seçimlerde 15 ilçe ve Büyükşehir Belediye başkanlığını almayı hedeflediklerini hatırlattı. AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, bütün partililerin Büyükşehir Belediye Başkan adayının yanında kenetlenmesi uyarısında bulundu. Konuşmalardan sonra Bakan Ömer Çelik, Belediye başkan üdayı Abdullah Torun ve milletvekilleri platformda el ele tutuşarak ‘birliktelik’ mesajı verdi. CİHAN

Yorumlar