Bakan Ayşenur İslam: İnsanlar bizi hayırla yad etsin istiyoruz

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Arkamızda hayırlı izler bırakalım istiyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Ayşenur İslam: İnsanlar bizi hayırla yad etsin istiyoruz

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Arkamızda hayırlı izler bırakalım istiyoruz. İnsanlar bizi hayırla yad etsin istiyoruz. Böyle çalışan içten yapıyordur, samimidir, Allah rızası için yapıyordur, hepimiz böyleyiz buna inanmanızı istiyorum." dedi.

Söğütlü Belediyesi'nin ziyaret eden İslam, daha sonra seçim otobüsü önünde vatandaşlara seslendi. Hayırlı izler bırakmak istediklerini ifade eden İslam, "Arkamızda hayırlı izler bırakalım istiyoruz. İnsanlar bizi hayırla yad etsin istiyoruz. Öldükten sonra arkamızdan Fatiha okuyacak yüzler, binler olsun istiyoruz. Böyle çalışan içten yapıyordur, samimidir, Allah rızası için yapıyordur, hepimiz böyleyiz buna inanmanızı istiyorum." diye konuştu.

TÜM TÜRKİYE’YE HORDİ MEYDAN ÇEKTİ

Eskiye dönmek isteyenler olduğunu savunan İslam, sandıkta yok edilemeyen AK Parti’nin darbe ile devirmek istendiğini ileri sürdü. İslam, tüm Türkiye’ye hodri meydana çekerek konuşmasını şöyle sürdürdü: "Şöyle diyorlar, askerle deviremedik, bürokrasiyle devirmek istiyoruz. O da mı olmadı kasetle devirmek istiyoruz. Söyledikleri her şey yalan onun için deviremezler. Bize diyorlar ki artık vazgeçin bu işten gidin biz kaset bulduk siz harsızlık yaptınız. Gülerek çok güzel ‘Kalanı biz yiyelim’ diyorlarmış. Artık onlara oy vermeyin diyenler vardı. Arkadaşlar hodri meydan buyurun. İsteyen gitsin oraya oy versin. Çöp dağlarını geri istiyorsanız, kuyrukları geri istiyorsanız, açlığı, yokluğu, kıtlığı geri istiyorsanız, İMF’ye faiz ödemeyi geri istiyorsanız, hastanelerde rehin kalmayı istiyorsanız, delik deşik yollardan 1 saat yerine 5 saat seyahat etmek istiyorsanız, elinizdeki bütün imkanları geri vermek istiyorsanız, bütün Türkiye hodri meydan gidin buyurun oyunuzu verin."

"TÜRKİYE’Yİ VATANINI TERKETMEMİŞ LİDERLER YÖNETECEK"

Bundan sonra Türkiye’nin kendi seçtikleriyle yönetileceğini vurgulayan İslam, "Bundan sonra Türkiye başka akılların tayin ettikleriyle yönetilmeyecek. Bundan sonra Türkiye vatanını terk etmemiş liderlerle yönetilecek." dedi. CİHAN

Yorumlar