Bahçeli'den hükümete 'çözüm süreci' uyarısı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, hükümetin 'Çözüm Süreci'nden uzak durması gerektiğini belirterek sert uyarılarda bulundu

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli'den hükümete 'çözüm süreci' uyarısı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin bugünkü grup toplantısında hükümete, PKK ile yeniden görüşme ihtimalleri üzerine uyarılarda bulundu. Bahçeli, Çözüm Süreci'nin bir kez sona erdiğini bir daha da canlandırılmaması gerektiğini savundu. Davutoğlu döneminde bazı görüşmeler yapılmak istendiğini ima eden Bahçeli, "Bu Davutoğlu'nu karalamak için düzenlenen linç kampanyası değilse, bu ihanetin altından kimse kalkamayacaktır. AKP, PKK ile masaya oturmak için gerekçe aramaktadır. AKP ile PKK'yı kuytu köşede görüşürken yakalarsak dünyayı başlarına yıkarız. Süreç bitmiş ve gömülmüştür. İhanetin defin işlemi tamamlanmıştır." dedi. 

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları şöyle: 6 Haziran 2016'da Vezneciler'de bomba yüklü araç hainler tarafından patlatıldı. Bu alçak saldırıyı TAK isimli cinayet örgütü işledi. Midyat'ta caniler emniyet müdürlüğüne saldırdılar. Dantelli kefen giymediler. Başlarına eşarpla kapatıp molotof atan fistan giyip kahpelik yapan zenne kılıklı kancıklar karşısında Türk'ün iffet ve namusunu savundular. Kim erkek, kim mert, kim kalleş kim namert dünyaya gösterdiler. Erkek etek giyerse ya korkudan, ya sapıklıktandır. Kadın polislerimiz fitneye meydan okudular. Şerefsizlere ders verdiler, fistanlarını başlarına geçirdiler. Şehitlerimizle övünüyorum.

Teröristler buldukları her imkanı değerlendirerek ya bomba atmakta ya da kurşun atmaktadırlar. Hainler bilsinler ki Türk milleti bir ölürse bin dirilir. gteröristler açtıkları fitne çukuruna eninde sonunda gömülecektir. PKK doğmamış bebeklerin katilidir. 

20 Temmuz 2015'ten bu yana 589 şehit düşen vatan evladının kanı yerde kalmamalıdır. Hükümet terör örgütüyle buluşayım, yeniden çözüm süreci başlatalım dememelidir. Nevruz'da AKP ile PKK arasında aracılar mekik dokumuş, bir orta yol bulma çabası aranmıştır. Bu Davutoğlu'nu karalamak için düzenlenen linç kampanyası değilse, bu ihanetin altından kimse kalkamayacaktır. AKP, PKK ile masaya oturmak için gerekçe aramaktadır. AKP ile PKK'yı kuytu köşede görüşürken yakalarsak dünyayı başlarına yıkarız. Süreç bitmiş ve gömülmüştür. İhanetin defin işlemi tamamlanmıştır. Sayın Erdoğan terörle mücadelenin yürütüleceğini söylerken Başbakan da aynı görüşü tekrarlamaktadır. Terör örgütü paramparça edilmelidir. 

Yorumlar