Bahçeli'den 'bürokraside cadı avı' yorumu: Çok çirkin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, partisinin Afyon kampında dile getirdiği ''Bu ülkeye ihanet edenlerin görevlerini değiştirmek cadı avıysa, biz bu cadı avını yapacağız, bunu da bilin. Nefes aldığım...

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli'den 'bürokraside cadı avı' yorumu: Çok çirkin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, partisinin Afyon kampında dile getirdiği ''Bu ülkeye ihanet edenlerin görevlerini değiştirmek cadı avıysa, biz bu cadı avını yapacağız, bunu da bilin. Nefes aldığım sürece unutmayacak ve affetmeyeceğim'' ifadeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Başbakan’ın 'bürokraside cadı avını yapacağız' ifadelerinin çok çirkin olarak niteleyen Bahçeli, “Yıllarca beraber çalışmış bürokraside üstün gayretleriyle AKP iktidarına katkı sağlamış insanları, şimdi cadı olarak nitelendirmesi zihni bir bulanıklıktır.” diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM’de partisinin grup toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bir gazetecinin, “Ortak çatı aday ile ilgili görüşmeler ne zaman başlayacak.” şeklindeki sorusuna Bahçeli, “Olgunlaşmasını da bekleyerek hayırlı bir sonuç elde etmenin gayreti içindeyiz.” diye cevap verdi. “Bu hafta bir adım atılır mı?” şeklindeki soruya ise Bahçeli, “İnşaallah gayret gösteriyoruz.” dedi. Başka bir gazetecinin, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyon’da bürokraside cadı avı başlatacağız ifadesini nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna Bahçeli şu cevabı verdi; “Çok çirkin. Yıllarca beraber çalışmış bürokraside üstün gayretleriyle AKP iktidarına katkı sağlamış insanları, şimdi cadı olarak nitelendirmesi zihni bir bulanıklıktır.”

CİHAN

Yorumlar