Bahçeli’den Başbakan’a: Türkiye'ye kan ağlatan bir despotsun

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir gün adalet önüne çıkarılacağını söyledi. Bahçeli, "Sayın Erdoğan sen ki Kenan Evren’in ve 12 Eylül cuntasının kucağında pışpışlanan, muhtıralardan süt emen,...

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli’den Başbakan’a: Türkiye'ye kan ağlatan bir despotsun

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir gün adalet önüne çıkarılacağını söyledi. Bahçeli, "Sayın Erdoğan sen ki Kenan Evren’in ve 12 Eylül cuntasının kucağında pışpışlanan, muhtıralardan süt emen, demokrasi karşıtı cepheden gıdalanan 12 yıldır Türkiye’ye kan ağlatan bildik bir despotsun. Sen 12 Eylül’ü bırak da 28 Şubat’ın, 27 Nisan’ın derdine ve peşine düş." ifadelerini kullandı.

TBMM'de partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, 12 Eylül darbesine ilişkin verilen kararı değerlendirdi. Bahçeli, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Konuşmamın bu aşamasında şunu önemle belirtmek istiyorum ki 1980’den 34 yıl sonra darbeciler şeklen cezalandırılıyorsa yıllar alsa da on yıllar geçse de bir gün gelecek 17-25 Aralık’tan dolayı Başbakan adaletin önüne çıkacak ve yaptıklarının bedelini ödeyecektir. Başbakan, Pınarhisar’daki üç beş ayını bile mumla arayacaktır. Bu bizim için bir namus meselesidir. Gün ola harman ola; inşallah 12 yıldır süren sivil ara dönemin rüşvet ve yolsuzluk iktidarının kökünü kazımak bizlere nasip olacaktır. AKP hükümeti vesayeti sonlandırıyorum, statükoyu bitiriyorum diyerek Türk Silahlı Kuvvetleri'ni hedef almıştır. Sözde darbe davalarıyla suçlu suçsuz ayrımına gitmeden, doğru yanlış tefrikine aldırmadan Türk askerini darbeci göstermiştir."

CİHAN

Yorumlar